Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Боби....и ја дава душата на секоја епизода.

Пошто фрчат гифови од Џенсен на други теми, ај да ја разубавиме и оваа :)
tumblr_mjb3blvCaX1rrw3rao1_250.gif

tumblr_m9w5kg7NLJ1rq9ghh.gif

Yes, yes you are!:love:

tumblr_lyz9o5TsTV1r9zf7xo1_500.gif

Бонус
tumblr_m48r2lFnma1r3zat8.gif

tumblr_m8cl6e4TRn1rziwwco1_400.gif

tumblr_m7qsmkyDOt1rzhyyio6_r1_250.gif

Може поспоро ќе ви ја отвара темава, ама
tumblr_m8wlgpfofL1rziwwco1_500.gif

Си станав сабајле и си барам торент за нова епизода, кога гледам дека до нареде четврток им е паузата. :( А зашто? :place:

Кога јас и RocknRolaa ќе видиме дека паузата уште трае
tumblr_ltp3t6wBaa1qjska4.gif

Туку King Kai фатил некоја епизода на мтв од прва сезона и мисли дека серијата не е нешто посебно. Еве ви прилика да ја испофалите серијата, да го навлечете и да му го уништите социјалниот живот во наредниот период. :icon_lol:

Си станав сабајле и си барам торент за нова епизода, кога гледам дека до нареде четврток им е паузата. :( А зашто? :place:

Кога јас и RocknRolaa ќе видиме дека паузата уште трае
tumblr_ltp3t6wBaa1qjska4.gif

Туку King Kai фатил некоја епизода на мтв од прва сезона и мисли дека серијата не е нешто посебно. Еве ви прилика да ја испофалите серијата, да го навлечете и да му го уништите социјалниот живот во наредниот период. :icon_lol:
Остај го него бе, човек без вкус ти е он :)
Туку брат остај ја серијава за после 1ви мај, таман после поразот, да се релаксираш со глупостиве на Сем и Дин.

Чекам пофалби. :)

Остај го него бе, човек без вкус ти е он :)
Туку брат остај ја серијава за после 1ви мај, таман после поразот, да се релаксираш со глупостиве на Сем и Дин.
Не губиме полуфинале ние бе. Ама затоа финале..:icon_mrgr:

Треба некој од маживе што ја следат да ти ја испофали, оти мислам дека мене и Рокенрола со резерва не‘ земаш, ама што сме криви ние што Џенсен е убав. :oops:

Чекам пофалби. :)
Не губиме полуфинале ние бе. Ама затоа финале..:icon_mrgr:
Не губите полуфинале оти не сте налетале на нас порано :)
Инаку сериозно, седни гледај ја, вреди. Не е којзнае колку за мислење, пушти мозок на пасење и уживај. Има многу смешни моменти, се и сешто ќе сретнеш во серијава, безбројник рок референци и рок имиња на ФБИ агенти ќе најдеш.
Интересна е, вреди за времето.

Па јас не ја отворам темава да не прочитам спојлер за епизодата, ко то немало. :ROFLMAO:

Конечно ми текна да пребарам во букмаркс што имам и сум ја букмаркирал глумицава :vozbud: :drk: . Една од најубавите заедно со Мисандеи од ГОТ

zum982.jpg

Sasha-barrese-nel-ruolo-di-casey-nell-episodio-sin-city-della-serie-supernatural-58503.jpg

es9u8n.jpg

3897.jpg

Supernatural-Sin-City-0241.jpg

casey.gif

glam3.jpg

И да Iceboy време е да му честиташ на King Kai за победата ;):D

Дечки, само ве молам не ме тагирајте во темава, да не налетам на некој спојлер, после празнициве планирам да почнувам да ја гледам. :)

Дефинитивно треба и неа да ја вметнат да ја има почесто. Ако може и секоја епизода :)
Патем Кастиел ни го немаше, што значи дека во наредниве ќе го гледаме :)

Дефинитивно треба и неа да ја вметнат да ја има почесто. Ако може и секоја епизода :)
Патем Кастиел ни го немаше, што значи дека во наредниве ќе го гледаме :)
ќе ме гледате во наредни епизоди...во финалето сигрно ќе ме има... :D:P

Имаше нешто со Easter bunny во некоја епизода? :LOL: Ај не е битно.

Среќен Велигден! Многу љубов, здравје, среќа и добри епизоди во кои ќе не' забавуваат омилените браќа и ангелот наш! А да, и конечно да дознаеме какво, и дали уопште има значење змијата околу раката на Сем на постерот :icon_lol:
easter3.jpg

:X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom