Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Спремен да стори се, да се жртвува за своето семејство. Ме восхитува поврзаноста со брат му, одговорноста што ја чувствува за него, вербата во него дека нема да стане злобен. Он ја носи серијата и ги обожавам моментите кога ќе направи заебанција во сериозна ситуација, а Сем само ќе го погледне намуртено. Сем искрено ми е помалце досаден. Постојано мора да ја испитува секоја наредба од татко му... претерано размислува за тоа што е исправно... се надевам во иднина ќе го сменат.

speaking of which:Он ја носи серијата и ги обожавам моментите кога ќе направи заебанција во сериозна ситуација, а Сем само ќе го погледне намуртено.
Не ставјај во спојлер и така 4-5 души ја гледаме серијатаШта речи......фантастичен крај на сезонава, има материјал и тоа каков материјал има за во 8ма сезона.
Дин кутриот стварно нема среќа, сегаде отиде 3/3 има: Рај, Пекол и Чистилиште......секога отиде човекот, ќе видиме сега како ќе се извади од оваа каша, и кај да фак замина Кастиел

Шта речи......фантастичен крај на сезонава, има материјал и тоа каков материјал има за во 8ма сезона.
Дин кутриот стварно нема среќа, сегаде отиде 3/3 има: Рај, Пекол и Чистилиште......секога отиде човекот, ќе видиме сега како ќе се извади од оваа каша, и кај да фак замина Кастиел
Ова исто така лејм потег со песнава од Канзас да дадат филинг како старите добри епизоди.И додека има демони, ќе има игри и превртливи работи.
Crowley: You know what the problem with demons is?
Bobby: They’re demons.
Crowley: Exactly. Evil, lying prats the whole lot of ‘em. And stupid. Try to show them a new way, a better way, and what do you get? Bugger all. You know, there’s days that I think that Lucifer’s whole spike anything with black eyes plan wasn’t half bad.