Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам со еден член погоре,последниве 2-3 сезони се некако многу изменети..таа па таа,се некако работите по ист редослед се заплетуваат,најмногу ми се свиѓаа 1 и 2ра сезона,повеќе случаеви..повеќе мистерија..и овоа со Crowley некако не ми се свиѓа,требаат малку поголеми измени во филмот,оти почна да ме подсеќа како серии шо ги имаат првите сезони добри а после новите шо испаѓаат веќе не наликуваат на истиот сериски филм...

жал ми е што толку малце ја гледаат оваа серија...:( ова е ремек дело од серија една од најдобрите и најинтересни серии што сум ги гледал :)

Ја следам серијава и ми се допаѓа ама некако во последно време почнаа да го тупат...Нема некои интересни случувања освен ова сега со "Мајката на сите" на сите што беше последниве 5-6 епизоди а пред тоа епизодите беа тотален промашај немаше ништо јако. Сега незнам како ќе биде од наредната епизода. Мислам дека веќе е време да и стават крај ако немаат повеќе идеи еба*о... :D

Ја следам серијава и ми се допаѓа ама некако во последно време почнаа да го тупат...Нема некои интересни случувања освен ова сега со "Мајката на сите" на сите што беше последниве 5-6 епизоди а пред тоа епизодите беа тотален промашај немаше ништо јако. Сега незнам како ќе биде од наредната епизода. Мислам дека веќе е време да и стават крај ако немаат повеќе идеи еба*о... :D

Како бе, :pos: коа се глумеа себеси беше епик епизода....
Sam: We landed in some dimension where you're called Jensen Ackles and I'm something called a Jared Padalecki.
Dean: So, what? Now you're Polish?

Dean: he's name is Misha... MISHA?! -ಠ_ಠ Look of Disapproval-

Или епизодата коа Титаник никогаш не потонал...

Најмногу се смеев кога умре тој адвокатот, и го згази автобус со реклама од него на позадината на бусот... Дин сакаше да напраи заебанција
Dean: Sam.. check it out
Sam: ಠ_ಠ
Dean: too soon?
Sam: yeah Dean, I'm pretty sure 6 seconds is too soon... :pos: :pos: :pos:

Добри се сеуште :)

Ја симнав прва сезона , првите 2 епизоди се ми ветувачи.

Ја симнав прва сезона , првите 2 епизоди се ми ветувачи.

верувај, после 3та постанува епик .... :D и 3та е супер јака, али мене 4та најдобра досега :D

--- надополнето ---

Малце е булшит ова шо Сем се врајча од пеколот.... на Луцифер му требаше цели 5 сезони, 300 работи да се отклучат, да се исполнат, а овај од нигде никаде се врати о.0
Плус, единствениот начин со кој можеа да ја отклуча та дупка го уништија.... се надевам дека че кажа добро објаснување како вака лесно се вратил

другар , ангел го тргна..... :) Од господ испратен, не е шала. како што господ го затворил луцифер таму, тој може да истаде која и да сака душа, и + кажаја во епизодата... да се излезе од пеколот е многу епски догаџај, небото се тресе и земјата и слично, господ го создал пеколот ... најверојатно може и да истаде кого сака :)

другар , ангел го тргна..... :) Од господ испратен, не е шала. како што господ го затворил луцифер таму, тој може да истаде која и да сака душа, и + кажаја во епизодата... да се излезе од пеколот е многу епски догаџај, небото се тресе и земјата и слично, господ го создал пеколот ... најверојатно може и да истаде кого сака :)

како шо си заврши со 5 сезона така требаше и да остани јас мислам, али ете малце комерцијализација... а иначе се спреам да ја симнам 6 сезона ама страв ми е да не ми се упропасти мислењето за серијава :/

5 сезони од серијава изгледав во месец дена.Остана ушт 6-тава сезона.По мое мислење серијава требаше да си остане на засебни епизоди со лов на вампири,врколаци,чудовишта и сл.втора сезона најдобра.Откако започнаа со она анѓели-демони,добро-лошо,серијава изгуби во квалитет.

5 сезони од серијава изгледав во месец дена.Остана ушт 6-тава сезона.По мое мислење серијава требаше да си остане на засебни епизоди со лов на вампири,врколаци,чудовишта и сл.втора сезона најдобра.Откако започнаа со она анѓели-демони,добро-лошо,серијава изгуби во квалитет.
јас сепак мислам требаше да заврши како што заврши сезона 5... 2цата си живеат одделни животи :D

А мене не ми се верува дека е најавена 7-ма сезона за во септември.Катастрофа.

Ја изгледав и 5та сезона од серијава. Супер се стварно се одлични, приказнава е одлично поврзана, во 5та сезона се навратија на случувањата од 1ва и тоа стварно многу ми се свиѓаше. Можеби беше поинтересно кога секогаш се боре со нов дух, демон или натприродно суштество, а во сито време течеше и приказната ама и овака е супер.
Читав нешто по темава, ама за 6та сезона не прочитав ништо, нејќев да си го расипам тоа што ќе го гледам, па најверојатно уште вечер ја почнувам 6та сезона, едвај чекам да видам шо ќе се случува со Сем.

5-та сезона ја глеам уште 7-8 епизоди ми останаа, во 6-та сезона нема да ме изненади ако одат против
дедо боже

5klox3.jpg

evil :D

Значи само што ја догледав 6тава сезона и разочаран сум од текот на настаниве.
1. Сезонава го имаше најтапа финалето од сите 6 сезони досега.
2. Фактот дека Дин му рече на Кастиел да им го избрише сеќавањето на Бен и Лиса ич не ми се свиѓаше, за мене ќе остане најголем промашај сезонава
3. Кастиел стана Бог - ама сепак е лош WTF??
4. Од Краули почнува да ми здосадува, најантипатичен демон испадна од сите шо се свртеа по серијава.
5. До кај 12-13 епизода беше стварно досадноп, сезоната беше повеќе удрена на хумор отколку на натприродни работи и духови. После тоа со "Мајката на сите" тие 6-7 епизоди ми беа интересни и со малку повеќе иновативност од тоа можеа да направат цела сезона, ама они сакаа да имаат еден микс на Мајката, Чистилиштето, душите и шо ли уште не (само некако не им успеа до крај работава).
6. Серијава ако завршеше во 5та сезона ќе беше стварно одлично, сите ќе се мислевме дали Сам е Луцифер или не ќе го имаше најдобриот крај серијава, а овака само забегаа со серијава.[\spoiler]

Од првите 5 сезони за омилена стварно незнам која да ја кажам, 2рата беше супер со Жолтоокиот демон, 4тата исто така со Лилит и со будењето на Луцифер. Интересно беше кога ги внесоа демоните и ангелите у серијава, вечната борба помеѓу доброто и злото и беше стварно супер во тие 2 сезони, ама некако во 6тава нешто не ми штимаше.
Седмава почнува на 16ти септември, ќе видиме дали нешто драстично ќе се смени. Не ми се свиѓа ова со кастиел, ама сега барем имаат материјал за работа колку им душа сака, па да видиме само до кај ќе ги однесе тој материјал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom