Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Чисто онака, ја почнувам за некој ден, само да се олабавам од книгиве.

tumblr_murmh7EaWG1qivf4ko1_500.png

tumblr_murmh7EaWG1qivf4ko2_500.png

:D
Нешто ве нема, ваљда и оваа не ви се свиѓаше м? :X3:

Тиња невидена, нека ја откажат со време.

А уствари епизода со Краули не можи да е лоша епизода. А имаше и други добри punch line. Ама кој да ги памти.

За 2 дена изгледав 10 епизоди. Значи вака ги гледав ГоТ, ББ и уште многу други. Дефинитивно серијава ми е многу интересна и компулсивна. Што повеќе ја гледам то повеќе се нервирам ко ќе им се јави татко им. Само што ја изгледав Home Return и засега ми е најака епизода од сите што ги гледав, какво ебење еј, и црнкињата, страшна глума. Here I go again..

Уфффф, појака серија немам гледано. Почнав да ја гледам јануарито, по пет епизоди на ден. Најинтересни ми беа 3-та и 4-та сезона. Со доаѓањето на Кастиел мислам дека серијата стана уште поинтересна. Дин ми е најјак и секако Дин не би бил Дин без неговата Импала. :love:

Еј, и ја да си пишам до кај сум, крај на 2ра сезона сум, сега ќе го пуштаm вториот дел од All Helll Breaks Loose. Првиве 2 сезони ми се тежок просек, и сум постојано со meh фаца дур не дојде некое добро музиче со Дин и импалата. Интересна е, ама не толку колку што ми ја кажуваа, чекам 3та и 4та сезона, као биле најинтересни.

tumblr_mvi130yiSZ1soalt8o1_250.gif

Срцка она. <3 Него кај ми е Кас, сигурно му е тешко откако Дин му лупна клоца. :(
И стварно им нема крај на креативноста. Оз бе, ОЗ! :vozbud:

Еден spin off со Charlie and Dorothy kick ass in Oz

Кога ја истепаа вештерката истото ми текна и мене.
Мајмуни шо летаат, вештерки и Господ знае шо...i`ll watch that :)
Инаку јас заглавив денеска последните 3 ги изгледав и штознам многу повеќе очекував од сезонава, засега Краули ги вади невидено добро, растура во секоја сцена, јас го очекувам враќањето на Боби тука ваљда ќе се средат и ќе направат некоја подобра приказна оти моментално не сум баш најсигурен на каде тераат.

Краули со едно појавување ја крава епизодата, многу е закон како појава.

Не бе не се нормални овие мајке ми...Др. Дулитл, Supernatural stylе.
Кога извади пиштол на гугутката:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom