Шо изедоа гомна?Ги слушаше ли некој спортските вести на Канал 5 во врска со утакмицава?
Па јас мислам и најголемиот фан на Барса немаше да направи такво ревју на настаните од утакмицава.
Пу бе, порано барем имаше непристрасност во спортот, ај разбирам политички да се забегува, али и во фудбалот ли бе
Ај не сакав да пишувам и за тоа ама го скинав од пцуење на тоа гомното.Остај тоа што за играта напарвија како да не декласирале,ама не сме знаеле пораз да поднесеме цитирани само изјавите на Чави,Пепе и Марсело намерно удирале,Мурињо треба да се казнел.....Ги слушаше ли некој спортските вести на Канал 5 во врска со утакмицава?
Па јас мислам и најголемиот фан на Барса немаше да направи такво ревју на настаните од утакмицава.
Пу бе, порано барем имаше непристрасност во спортот, ај разбирам политички да се забегува, али и во фудбалот ли бе
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=46&egId=5&eventId=79079Шо изедоа гомна?
Онака, оти не му се допаѓа му даде шамари. Прво Марсело го собори Фабрегас, додека овој е на земја Озил му оди и го гази, па после Виља му удира на Озил шамар.Ама не ги оправдувам и двата шамари од Виља што му ги закачи на најмирниот играч на теренот,Озил.
Даворе, слободно можеш да одиш во парламентот да бидеш во опозиција. Толку извртени изјави ни БЦ и НГ заедно не можат да дадат.Све можам да разберам ама едно не.Зошто после секој поостар старт,фаул или каков било контакт од противничката екипа,цела клупа и цел тим на Барселона влага во терен да се тепа,да се буни и да ствара тензии?
Па еве,изгледајте едно дерби помеѓу Манчестер-Челзи на пример,и ќе видите како се кршат,тепаат,играа остро,а никој жив не се побунува и никој жив не трча од клупа да тепа.Ниту Фергусон сум го видел да го прави тоа,ниту пак тренерот на Челзи.
Жими све,Барселона е жива мизерија.Џабе игра добро,џабе освојува титули.Глумата,вообразеноста и летањето во облаци дека нема појјаки од нив ги прават патетични.И никогаш ама баш никогаш нема да бидат големи како Реал Мадрид!
Иди лечи се!Не видов некој да го комнтира потегот на Иниеста против Пепе во прво полувреме, кога буквално му се стави во рака и се удри самиот од неа, патетично.
Хахахаха ... Мислам дека си ја утнал темава , овде се дискутира за Суперкупот на Шпанија .Кога си тажен, сети се како Интер ги згази Барса. Не знам дали се сеќавате, ама не ми се заборава начинот на кој од Камп Ноу пуштија прскалки за да го прекинат славењето на играчите на Интер. Сепак тоа им донесе контра-ефект и баш ми е ќејф.
Океј јасно ми е, ама морав да потсетам на ова во однос на муабетиве погоре.Хахахаха ... Мислам дека си ја утнал темава , овде се дискутира за Суперкупот на Шпанија .
патетики другарче патетики... кај виде дека го згазна жити се?!?!Што уште да се каже за овој (не)човек јас незнам !