Ние го купивме Санчез и малиот со се на се 4 тренинга прва утакмица ја игра против Реал Мадрид, а како тргнало нема да биде чудо и Фабрегас да сефтоса против Реал.
Извини што се мешам ама очигледно не пратиш италијански фудбал и првпат слушаш за Санчез!
Не ми е тоа муабетот. Работата е што се праете невини, тоа е тоа. Башка, Кедира го удре ама се извини како чуек после, а ова ушлево се прае уште будала како да паднал од Марс. Па уште и Гвардиола се буни, па после плачете Мурињо се бунел за сешто.И доби жолт......Е сега Кедира мава копачка у глава, а тоа кромањонецон налетува ко К1 да е овоа и едвај фаули добива Барса.
Сакав да кажам итекако може Санчез да игра прва постава во барселона.Тоа ми беше зборот.Пошто го сакав да дојде во Интер ама он ве одбра вас.Навистина фантастичен фудбалер.Според мене зависно од Пеп, би имал предност пред Педро во зависност од формацијата на Гвардиола!Васко де ако сакаш просветли ме шо сакаше да кажеш, оти осеќам не си ме разбрал ти мене убаво.
Абе Санчез е одличен не викам не јас, ама да имаш толку малку тренинзи во новиот тим и одма те ставаат да го играш најголемото дерби во Европа, реално тоа никој од тука не го очекуваше.Сакав да кажам итекако може Санчез да игра прва постава во барселона.Тоа ми беше зборот.Пошто го сакав да дојде во Интер ама он ве одбра вас.Навистина фантастичен фудбалер.Според мене зависно од Пеп, би имал предност пред Педро во зависност од формацијата на Гвардиола!
23 часотИ утре од 10 саат ќе почне?
WTF? Па ова ако иде до пенали ќе го надмине и финалето ЛШ во 2008, во Москва стана 2 сабајле23 часот
Toa и јас се зачудив зошто толку касно ќе биди. Одговор неам видено до сеа.WTF? Па ова ако иде до пенали ќе го надмине и финалето ЛШ во 2008, во Москва стана 2 сабајле
Фарса --- помала театарска пиеса(комика); лакрдија ; смешна игра ; подбивна ...Форумов е полн со детски муабети....Особено многу интересно ми е кога навивачите на РЕАЛ МАДРИД викаат ФАРСЕЛОНА , ЦИГАНЛОНА ( ова го имаше пред мечот 10 пати,а да не креваш глава 3 години по ред од еден ЦИГАНСКИ тим тоа те прави поголем циган од него( изивнејте на речникот)) и други детски провокации.Па вие дали знаете како се дискутира во странски форуми?(викам за сите,и мадридисти и каталонци).Дајте тактики ова она сериозен муабет,да се зборува за фудбал а не за безвеза нешта....
тој го турнал,тој боксувал,тој провоцирал,тој глумел.......
И се сметаш за смешен ?MwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhФарса --- помала театарска пиеса(комика); лакрдија ; смешна игра ; подбивна ...
Циган --- "дај бе 5 денари"
Мислам нешто заради ЛШ што се игра утре. Ако бил натпреварот од 21:00 да кажеме, сите ќе гледале Ел Класико, а никој квалификации ЛШ. БизнисToa и јас се зачудив зошто толку касно ќе биди. Одговор неам видено до сеа.