Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^Точно, како што кажа ти бизнис. Ама не само заради тоа што сите ќе гледале Ел Класико, туку многу од тие што ја пренесуваат утакмицава, пренесуваат и квалификации за ЛШ. Така да, за да има пренос и едното и од другото, затоа најверојатно у 11 е утакмицата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.654
Алвес му удре колено у глава на Контрао, после го фаулира Озил од позади на контра...
:pos::pos:
--- надополнето: Aug 17, 2011 12:17 AM ---
Toa и јас се зачудив зошто толку касно ќе биди. Одговор неам видено до сеа. :D
Ваљда оти до 22:40 се играат плеј-оф натпревари за ЛШ. Така, по моја логика. :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Neverending story. Дај бе искулирајте ко А1 сте да ви ибам :pos:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
На Спорт клуб ќе може пак да се проследи вечер така ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Форумов е полн со детски муабети....Особено многу интересно ми е кога навивачите на РЕАЛ МАДРИД викаат ФАРСЕЛОНА , ЦИГАНЛОНА ( ова го имаше пред мечот 10 пати,а да не креваш глава 3 години по ред од еден ЦИГАНСКИ тим тоа те прави поголем циган од него( изивнејте на речникот)) и други детски провокации.Па вие дали знаете како се дискутира во странски форуми?(викам за сите,и мадридисти и каталонци).Дајте тактики ова она сериозен муабет,да се зборува за фудбал а не за безвеза нешта....
тој го турнал,тој боксувал,тој провоцирал,тој глумел.......:tapp:
Ова тие македонска проста работа и никогаш ние Македонците нема да се научиме на култура туку секогаш ќе се ситиме едни на други и ќе провоцираме колку што можиме....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ А браво бе,од тие изрази сфати дека немаме култура.:tapp:Па ако нема малце провокации шали и такви работи,ќе се збудалиме на форумов бе,тој и онака е за забава и тепање време.И какви тактики бе не трескајте,ова не е натпревар шо се игра еднаш на 10 години,5 Класико е само за оваа година,сите знаеме кој каде е појак каде е послаб,останува само на саат време пред натпреварот да ги дознаеме стартните 11.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
И вечерва очекувам одличен фудбал,борба до крај и подобриот нека победи.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.491
Поени од реакции
58.973
^ т.е. Реал :D

Шала на страна...навистина ќе биде неизвесен натпревар. Точно дека Барса е во предност со тоа што игра на домашен терен, а и имаат добар резултат. Но и Реал нема да се откаже така лесно. Ќе дадат се од себе, мора да победат ако ја сакаат титулата

Како и да е, сигурен сум дека ќе гледаме интересен фудбал :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Малку касно е утакмицава но се надевам дека ќе најдам време да ја гледам.

Во шпанскиов супер-куп не ми се свиѓа што се играат 2 утакмици па финалето ја губи својата вредонст ...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Мала предност за Барса е тоа што игра на Кампот и резултатот од првиот меч,но ништо не се знае,ова е Класико и највозбудливиот меч во фудбалот воопшто.Очекувам подобра игра на Барса и повеќе доминација.Пеп ќе смени нешто тоа е сигурно,Пике место Абидал и Бускетс место Кеита,се шпекулира дека пак Чави нема да е стартер....како и да е .... нека биде еден дпбар меч.....
Visca el Barca....Visca Messi :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да видиме до кога ќе им опростуваат црвени картони.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да кажеше некој кој играчи вечер нема да играат кај Барса и Реал ? Можни состави на двете екипи ? :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.695
Да видиме до кога ќе им опростуваат црвени картони.
Црвен ќе видиш кога Алвес, Трајче и компанија нема да бидат фаулирани од воздухот :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom