Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се бара .gif кога машерано се фрли на земја на почеток на утакмица

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ние го купивме Санчез и малиот со се на се 4 тренинга прва утакмица ја игра против Реал Мадрид, а како тргнало нема да биде чудо и Фабрегас да сефтоса против Реал.
Извини што се мешам ама очигледно не пратиш италијански фудбал и првпат слушаш за Санчез!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Васко де ако сакаш просветли ме шо сакаше да кажеш, оти осеќам не си ме разбрал ти мене убаво.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И доби жолт......Е сега Кедира мава копачка у глава, а тоа кромањонецон налетува ко К1 да е овоа и едвај фаули добива Барса.
Не ми е тоа муабетот. Работата е што се праете невини, тоа е тоа. Башка, Кедира го удре ама се извини како чуек после, а ова ушлево се прае уште будала како да паднал од Марс. Па уште и Гвардиола се буни, па после плачете Мурињо се бунел за сешто.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Васко де ако сакаш просветли ме шо сакаше да кажеш, оти осеќам не си ме разбрал ти мене убаво.
Сакав да кажам итекако може Санчез да игра прва постава во барселона.Тоа ми беше зборот.Пошто го сакав да дојде во Интер ама он ве одбра вас.Навистина фантастичен фудбалер.Според мене зависно од Пеп, би имал предност пред Педро во зависност од формацијата на Гвардиола!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сакав да кажам итекако може Санчез да игра прва постава во барселона.Тоа ми беше зборот.Пошто го сакав да дојде во Интер ама он ве одбра вас.Навистина фантастичен фудбалер.Според мене зависно од Пеп, би имал предност пред Педро во зависност од формацијата на Гвардиола!
Абе Санчез е одличен не викам не јас, ама да имаш толку малку тренинзи во новиот тим и одма те ставаат да го играш најголемото дерби во Европа, реално тоа никој од тука не го очекуваше.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Очекувам овој натпревар да биде тежок..верувам дека сега Барселона ке излезе со полн состав и ке се покаже во вистински светло..а Реал Мадрид очекувам да дадат се од себе ..па да прогледаме еден интересен натпревар..подобриот нека победи..но мислам дека тоа ке биде Реал.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Форумов е полн со детски муабети....Особено многу интересно ми е кога навивачите на РЕАЛ МАДРИД викаат ФАРСЕЛОНА , ЦИГАНЛОНА ( ова го имаше пред мечот 10 пати,а да не креваш глава 3 години по ред од еден ЦИГАНСКИ тим тоа те прави поголем циган од него( изивнејте на речникот)) и други детски провокации.Па вие дали знаете како се дискутира во странски форуми?(викам за сите,и мадридисти и каталонци).Дајте тактики ова она сериозен муабет,да се зборува за фудбал а не за безвеза нешта....
тој го турнал,тој боксувал,тој провоцирал,тој глумел.......:tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И утре од 10 саат ќе почне?

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Форумов е полн со детски муабети....Особено многу интересно ми е кога навивачите на РЕАЛ МАДРИД викаат ФАРСЕЛОНА , ЦИГАНЛОНА ( ова го имаше пред мечот 10 пати,а да не креваш глава 3 години по ред од еден ЦИГАНСКИ тим тоа те прави поголем циган од него( изивнејте на речникот)) и други детски провокации.Па вие дали знаете како се дискутира во странски форуми?(викам за сите,и мадридисти и каталонци).Дајте тактики ова она сериозен муабет,да се зборува за фудбал а не за безвеза нешта....
тој го турнал,тој боксувал,тој провоцирал,тој глумел.......:tapp:
Фарса --- помала театарска пиеса(комика); лакрдија ; смешна игра ; подбивна ...
Циган --- "дај бе 5 денари"

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Toa и јас се зачудив зошто толку касно ќе биди. Одговор неам видено до сеа. :D
Мислам нешто заради ЛШ што се игра утре. Ако бил натпреварот од 21:00 да кажеме, сите ќе гледале Ел Класико, а никој квалификации ЛШ. Бизнис ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom