Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грев е ваква кола да удриш!
Се сложувам со тебе. Меракот е голем а секој мерак се плаќа а дотичниот има да си го плати меракотКолите служат да ги возиш, а со возењето идат и вакви моменти... Не е ништо што не може да се поправи... Подобро вакво искуство отколку да ја чува под стаклено звоно. Цел ден се вози низ град, а ова припаѓа на патеката...
. И за поздрав е машки го тераше нагоре ивица го возеше а при такво возење шансите да го пројдеш финишот и да се заковаш негде се изедначени. На крај крајва доbро помина лесно можеше да се кровира .Можеби ги јаде во брзина ( и тоа не се знае ), но во убавина, безбедност, квалитет, бренд и привлечност на улица малку потешко ...suprata ги јади сите овие супер коли шо ги спомнувате. За кај нас е само нисан гтр р34, уште него да го видам и че го украдам хахаха

у моју маалу туја низ Куманово 
 .А стално си га гледам Нисан 350Z 
Одеднаш твоето корисничко име доби логика.Запрепастена,прошло лето Ламборџини Мурсиелагоу моју маалу туја низ Куманово
.А стално си га гледам Нисан 350Z
И Ролс Ројс на бензинску сам видела а и некое Крајслерче си иде од време на време по град.Иначе у несвест ке паднеше кд га виде Ламборџинии..

Одеднаш твоето корисничко име доби логика.

CLK 320ката ја знам, стално е пред воденица, а S450ката не сум сигурен дали ја знам, бела е така ?Сопственикот го има белиот S450 (VE 005 KL) кој често стои пред Воденица, исто на кавадаречки таблички. Има и сив CLK320 (VE 005 KE).
Како што можам да забележам на сликава, и овој добил 5ка табличка![]()
ФалаПрекрасна фотка си и мавнал.![]()