Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolega spored mene sepak spagja vo super bidekji ne e kola koja ja vozat taxi po 15 i ja gledame po 100 pati na den....toa e moe mislenje...moze ne e na ovaj vek ali vo vremeto koga izlegla sigurno bila fejkСупрата дури мислам дека не ни спаѓа во "Супер коли", како што гласи насловот...
Многу порки почнаа да се возат. Како печурки после дожд никнаа. 
Kolega spored mene sepak spagja vo super bidekji ne e kola koja ja vozat taxi po 15 i ja gledame po 100 pati na den....toa e moe mislenje...moze ne e na ovaj vek ali vo vremeto koga izlegla sigurno bila fejk
Се има, се можеМногу порки почнаа да се возат. Како печурки после дожд никнаа.
![]()

bash zatoa i ti zboram.....95-6ta godina sigurno bila kako sega sto e GTR-ot...neli? sega e vekje zastaren model ima mnogu mnogu podobri i pospremni....ali sepak treba da se postova..pominale 20 godini od nejzinoto postoenje a sepak ima dobar aftoritet kako avtomobilПа до некаде си во право, но според мене супер кола е скапа кола и самата од себе моќна,е сега за наш стандард и Супрата е скапа што си помислил дека е супер кола, според мене таа е тјунинг/ стрит раце кола... Порано и Корвета Ц4 беше супер кола, но едноставно критериумите се зголемуваат....
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:57 ---
Се има, се може![]()
![]()
![]()

Веќе се тргнати накај Софија ....Некој да набави слики од SL 300 - ката шо се мота низ Скопјето...
![]()
Ја го, ама сликата е катастрофа.
CONCOURS D’ELEGANCE ?Веќе се тргнати накај Софија ....
Не, TOURAMICAL се вика настанот... Штета што не дознав порано за ова , ќе отидев...CONCOURS D’ELEGANCE ?