Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Nikolaben, имаш ли слики од црвено Порше Карера 4 (само четворка) со таблици SK 911 VH? Kaбрио, некаде 1994-1995 година слободно проценето. Го видов во центар пред некој ден, а после додека се возев во автобус... Немам кабелче да префрлам слики, ама и онака се катастрофа од мобилен.
хахаха, немам слики ама знам за кое збориш , сега има поголеми и подобри бандажи според мене
еве го

На шала со колегите рековме дека е она од к15 (тоа што немаше мотор :D) , затоа што за друго толку старо и не знаеме. Имаш ли информација каде се криеше до сега, затоа што има VH таблички?

На шала со колегите рековме дека е она од к15 (тоа што немаше мотор :D) , затоа што за друго толку старо и не знаеме. Имаш ли информација каде се криеше до сега, затоа што има VH таблички?
и јас ретко го гледав , пред 7-8 месеци го видов во центар кај силуете , тоа салонот за убавина :)...Незнам каде би можел да се крие :) ,можеби по сервис или газдата немал можност да го вози поради некоја Х причина :) :cool:

^ Орце пијандурата, маалска легенда! :D
Он: SLS AMG на Ленинова денеска, чешки таблици. Последнава недела дена го има низ Скопјево, али не сум имал прилика да го сликнам! :D

^ Орце пијандурата, маалска легенда! :D
Он: SLS AMG на Ленинова денеска, чешки таблици. Последнава недела дена го има низ Скопјево, али не сум имал прилика да го сликнам! :D
ако начекаш сликај под итно , иначе што боја е SLSот :)?

^ Темно плав ако не се лажам, со кола бев немав време да застанам :D

Готово е и видеото кое го најавив пред една недела,УЖИВАЈТЕ :pos:

:ROFLMAO:
ебате лудакот
пијаничишче низаедно

инаку од кога Нико и тенкови снима?
добро видео

ако начекаш сликај под итно , иначе што боја е SLSот :)?

SLS-ot е црн помина покрај мене кај Зодиак кафиќот и стварно колата е појава мајке ми! :D

Porsche Cayenne Lumma со макеоднски таблички видов до плоштадот на таа калдрмата нова мн јако само не го сликав оти брзав :(

Еве нешто од вчера/завчера Porsche carrera 4 кај Багута рестранот , CL65 кај Холидеј Инн и Галардото во Дебар Маало
1234567.jpg Pic1912.jpg
Pic1905.jpg

Еве нешто од вчера/завчера Porsche carrera 4 кај Багута рестранот , CL65 кај Холидеј Инн и Галардото во Дебар Маало
Прегледај го приврзокот 35458

Поршево постар модел ама ептен ми се допаѓа, уште само да не беше кабрио . Не знам дали беше денес на паркингот кај салата Борис Т. имаше фотосесија на "лихтенштајнските" :) Ферари со некои хостеси од Србија. Штета не снимав, каква симфонија, звуци да ти се наежи кожата.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom