Summer Beach Club - Градиште, Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Еве еден line-up за она што ќе се случува летово на Градиште:

14 Јули - DJ Lucca & Marko Nastic
19 Јули
- Booka Shade
21 Јули
- Agent Greg & Steve Mill
26 Јули
- Leigh Morgan & Tommyboy
28 Јули
- Play TV Festival со Ареа, дџ-и од Club FM и Matthew Dekay
3 Август
- In bed with Space (Official Space Ibiza Party) со Plastik Funk
4 Август
- Skazi

ENJOY!!! :party3::party1::party2::cug::love2::music2::ojea:

Аууууу топ... Таман прво на PvD, па на Ибица жур и можеби на Скази. Само штета што нема да можам на Лука и Настич на одам

Booka Shade звучи примамливо

Ма се добро звучи,може цело лето да останам во Охрид само ради журките!

BusHav напиша:
Ма се добро звучи,може цело лето да останам во Охрид само ради журките!

Богами крај на јули и почеток на август присуството во Охрид е задолжително.:cool: jejeje

Ништо од ова али одлична летна сезона,конечно да понудат добри забави на плажа,се гледаме на Ван Дајк
mysmilie_394.gif

Ќе има доволно журки... и доста квалитетни... и клаберите од Скопје ќе се преселат во Охрид...
af.gif

DoolroX напиша:

28 Јули
- Play TV Festival со Ареа, дџ-и од Club FM и Matthew Dekay
Јеее:shok:
Се селам ја у охрид, има добровоци да ме примат? :helou:

THE_BOSS напиша:
Јеее:shok:
Се селам ја у охрид, има добровоци да ме примат? :helou:

леле немој да ми кажеш дека до сега не си бил на дикеј? :) човеков стварно досаден стана на секои 2-3 месеца доаѓа :) искрено очекував некои нови фаци да видам на градиште, а 90% се едни исти кои нонстоп доаѓаат во скопје

DoolroX напиша:
леле немој да ми кажеш дека до сега не си бил на дикеј? :) човеков стварно досаден стана на секои 2-3 месеца доаѓа :) искрено очекував некои нови фаци да видам на градиште, а 90% се едни исти кои нонстоп доаѓаат во скопје
Сум бил, и никат не ми станува досаден не знам зашто, ама уште 100 пати да идам нема да ми здаосади ептен го сакам чоеков:toe:
А тоа бурната реакција ми беше за сите у глобала, зашо да се жалиме бе, биле, биле... Бар некој ни доаѓа, биди задоволен. А и доста квалитетни диџеи се не заебавај сеа и ти...:helou:

THE_BOSS напиша:
Сум бил, и никат не ми станува досаден не знам зашто, ама уште 100 пати да идам нема да ми здаосади ептен го сакам чоеков:toe:
А тоа бурната реакција ми беше за сите у глобала, зашо да се жалиме бе, биле, биле... Бар некој ни доаѓа, биди задоволен. А и доста квалитетни диџеи се не заебавај сеа и ти...:helou:

абе ок е, ама беа најавувани боб синклар, карл кокс, армин ван бурен, давид гета, анџело & ингросо, ерик придз и уште многу други екстра фаци и на крај завршија со овие на кои слободно може да им дадеме македонски пасош :) не викам дека се лоши но треба малце да се смени нешто не се едно исто па исто :helou:

DoolroX напиша:
абе ок е, ама беа најавувани боб синклар, карл кокс, армин ван бурен, давид гета, анџело & ингросо, ерик придз и уште многу други екстра фаци и на крај завршија со овие на кои слободно може да им дадеме македонски пасош :) не викам дека се лоши но треба малце да се смени нешто не се едно исто па исто :helou:
Надешта задња умира.. :uvo:
Пеер, кај ќе ги платат овие бе? После у минус ќе работат 10 години :)
Шала на страна, добро е и ова што го напраија... Далеку сме ние од Ибица- нели, ама ќе се подобриме ај.. бар годинава една асална плажа ќе имаме со диџеи, 24/7 журки... Добро е, ај да не аздисуваме..:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom