Summer Beach Club - Градиште, Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Super e sredeno ludila ke bidi :)

I'm comin' up so you better get this party started
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ке има журка, јеееееееееееееееееее

ај пишете како е на градиште,слушам муабети дека има само напудрени маци на штикли и никој не влегува во езеро

ај пишете како е на градиште,слушам муабети дека има само напудрени маци на штикли и никој не влегува во езеро

И мене ми го кажа ова крцало од ''напудрени маци'' со врзани марами на половина за да не им се гледа целулитот,и разно разни позериsd
По моја пресметка оваа година Градиште ке биде своевиден луксуз
50.ден комбе до таму ке се враќаш назад удри 100че превоз
100 ден влез(доколку не игра моторцангла на оградата како на времето)
200 денара уште невлезен
едно еспресо би требало да е 50че,али душа сака и пиво/сокче па и нешто за каснување што би фатило уште 150 денара сигурно.
Значи дневна шема на градиште грубо кажано 350 најмалце
Задоволството да се присуствува бесценето.....sd

Еј да не знае некој колку пари ќе биде карта за журката на 28ми што е?

Леле лудница е направено, само чекам некоја голема риба да се појави таму и одам

бев на журката на 28...
поубаво не сум си поминала никогаш...од 1 до 7 не седнав постојано играње...закон беше,музиката супер!

Топ беше журчето во саботата Play TV Summer Beach Festival. На 2-ра плажа беше тапа од музички план, а и немаше енергична атмосфера таму, а на 3-та плажа беше лудница, ја коа викам трансот е најенергичен. Од 12 и пол до 7 и пол сабајлето бев на журот, не престанав од денсање.
Коки дигна штрајк у 6 саат да си идеме, па ги пуштив да си идат он, алек и оли, и си останав сам до 7 и пол, и после тоа се стаив на плажа се избањав, си полежав до 9, башка со Теди се видов на плажа и они си отидоа, и решив и ја да си идам на кај Охрид.
Се на се, одлична журка, зборам за 3-та плажа само.

Топ беше журчето во саботата Play TV Summer Beach Festival. На 2-ра плажа беше тапа од музички план, а и немаше енергична атмосфера таму, а на 3-та плажа беше лудница, ја коа викам трансот е најенергичен. Од 12 и пол до 7 и пол сабајлето бев на журот, не престанав од денсање.
Коки дигна штрајк у 6 саат да си идеме, па ги пуштив да си идат он, алек и оли, и си останав сам до 7 и пол, и после тоа се стаив на плажа се избањав, си полежав до 9, башка со Теди се видов на плажа и они си отидоа, и решив и ја да си идам на кај Охрид.
Се на се, одлична журка, зборам за 3-та плажа само.

навистина беше закон журка...да башка што се видовме на плажа во 8 сабаје како некои мрднати...лол

Аууу во сабота на Скази ќе биде ептен јако, одвај чекам да дојде!! :party3:

И јас бев на Градиште на журчето на 28.:vozbud:Многу убаво си поминав,се изнаскокав од 1 до 7 сабајлето.Одев и на хаус и на техно стејџот наизменично,али повеќе се задржав на 2ра плажа-хаус.Некако повеќе ми се допаѓа тоа,плус пената,па познати фаци.....мхмхмх.....
:ojea:................:party2:................:ojea:

Odlicna bese zurkata na Gradiste,malce me razocara 2 rata plaza ali transot bese neviden...inaku za preku den bas e dobra atmosferata ima i takvi so stiklicki no definitivno poventil e na korali taka da osven sto se malku soleni cenite drugoto e top

Мало место....
Добро средено...но сепак мало...
Предвидено беше подобро средување...али ете...задоволни сме и со ова што е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom