Summer Beach Club - Градиште, Охрид

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Еве еден line-up за она што ќе се случува летово на Градиште:

14 Јули - DJ Lucca & Marko Nastic
19 Јули
- Booka Shade
21 Јули
- Agent Greg & Steve Mill
26 Јули
- Leigh Morgan & Tommyboy
28 Јули
- Play TV Festival со Ареа, дџ-и од Club FM и Matthew Dekay
3 Август
- In bed with Space (Official Space Ibiza Party) со Plastik Funk
4 Август
- Skazi

ENJOY!!! :party3::party1::party2::cug::love2::music2::eek:jea:

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Аууууу топ... Таман прво на PvD, па на Ибица жур и можеби на Скази. Само штета што нема да можам на Лука и Настич на одам

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Booka Shade звучи примамливо

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ма се добро звучи,може цело лето да останам во Охрид само ради журките!

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
BusHav напиша:
Ма се добро звучи,може цело лето да останам во Охрид само ради журките!
Богами крај на јули и почеток на август присуството во Охрид е задолжително.:cool: jejeje

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ништо од ова али одлична летна сезона,конечно да понудат добри забави на плажа,се гледаме на Ван Дајк

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Ќе има доволно журки... и доста квалитетни... и клаберите од Скопје ќе се преселат во Охрид...

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
DoolroX напиша:

28 Јули
- Play TV Festival со Ареа, дџ-и од Club FM и Matthew Dekay
Јеее:shok:
Се селам ја у охрид, има добровоци да ме примат? :helou:

П

Паспарту

Гостин
THE_BOSS напиша:
Јеее:shok:
Се селам ја у охрид, има добровоци да ме примат? :helou:
леле немој да ми кажеш дека до сега не си бил на дикеј? :) човеков стварно досаден стана на секои 2-3 месеца доаѓа :) искрено очекував некои нови фаци да видам на градиште, а 90% се едни исти кои нонстоп доаѓаат во скопје

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
DoolroX напиша:
леле немој да ми кажеш дека до сега не си бил на дикеј? :) човеков стварно досаден стана на секои 2-3 месеца доаѓа :) искрено очекував некои нови фаци да видам на градиште, а 90% се едни исти кои нонстоп доаѓаат во скопје
Сум бил, и никат не ми станува досаден не знам зашто, ама уште 100 пати да идам нема да ми здаосади ептен го сакам чоеков:toe:
А тоа бурната реакција ми беше за сите у глобала, зашо да се жалиме бе, биле, биле... Бар некој ни доаѓа, биди задоволен. А и доста квалитетни диџеи се не заебавај сеа и ти...:helou:

П

Паспарту

Гостин
THE_BOSS напиша:
Сум бил, и никат не ми станува досаден не знам зашто, ама уште 100 пати да идам нема да ми здаосади ептен го сакам чоеков:toe:
А тоа бурната реакција ми беше за сите у глобала, зашо да се жалиме бе, биле, биле... Бар некој ни доаѓа, биди задоволен. А и доста квалитетни диџеи се не заебавај сеа и ти...:helou:
абе ок е, ама беа најавувани боб синклар, карл кокс, армин ван бурен, давид гета, анџело & ингросо, ерик придз и уште многу други екстра фаци и на крај завршија со овие на кои слободно може да им дадеме македонски пасош :) не викам дека се лоши но треба малце да се смени нешто не се едно исто па исто :helou:

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
DoolroX напиша:
абе ок е, ама беа најавувани боб синклар, карл кокс, армин ван бурен, давид гета, анџело & ингросо, ерик придз и уште многу други екстра фаци и на крај завршија со овие на кои слободно може да им дадеме македонски пасош :) не викам дека се лоши но треба малце да се смени нешто не се едно исто па исто :helou:
Надешта задња умира.. :uvo:
Пеер, кај ќе ги платат овие бе? После у минус ќе работат 10 години :)
Шала на страна, добро е и ова што го напраија... Далеку сме ние од Ибица- нели, ама ќе се подобриме ај.. бар годинава една асална плажа ќе имаме со диџеи, 24/7 журки... Добро е, ај да не аздисуваме..:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom