Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа што ми е малце глупо во серијава. Ќе направат нешто што треба да има некое значајно влијание и после за 10 минути ќе се реши во следната епизода :D

И да, кога нешто ќе тргне на добро, Луис е секогаш тука да заебе.

Брат, ако гледаш суштински, серијава е срање. Нема никаква тежина али има интересни дејствија, добри женски и дежурен кривец, кои ја прават примамлива али и предвидлива, како што пиша...

Имаше и доста брилијантни ствари, има многу јаки дијалози. Не би рекол дека е срање баш поради забавата која ја нуди. Буквало седнуваш и 40 минути си уживаш. Само што таква е серијата, како што има се повеќе и повеќе сезони и епизоди, ќе вртат еден ист шаблон цело време, али можеме да прејдеме преку тоа.

Абе ајде брат, имала добри дијалози и поради тоа е добра :)
Смешка е серијава, според мене. Онака, хумор, заебанции, малку заврзлами. Шпанска серија со плус хумор :Д

Бостон Лигал вол.2 или Бостон Лигал е Сјутс вол.2 :D

Според мене „онака“ серија, да те растерети, без замарање. Најголемо возбудување е кога ќе се сретнат Харви и Скоти или кога чекаме Луис да сјебе нешто :)

Некако првите 2-3 сезони мене ми беа многу подобри од тоа што е сеа серијава. Шо знам некако така се осеќам :D

Уште 10та минута кога напна „ќе се врати, ќе се врати“ сфатиф дека сум погрешил со претпоставката.

Очекувам сега некоја добра за ковање да му биде секретарка а не Дона :Д

Уште 10та минута кога напна „ќе се врати, ќе се врати“ сфатиф дека сум погрешил со претпоставката.

Очекувам сега некоја добра за ковање да му биде секретарка а не Дона :Д
И сега почнува втора епизода и после 5 минути Дона се враќа :D

Ќе се пецкаат цела сезона и у последната епизода ќе се ебат ко да се последни на земјава и мора да напраат многу деца!

Не не, ќе се рокаат цела сезона али ќе му остане секретарка на глушецот, за да не попизди тој пак и да сјебе пак некоја битна зделка, му ебам гнасниот.

Море коа сме кај некои сценарија мислам дека интересно би било глушецот да и се качи на Џесика :pos::pos::pos:

Знам дека не е можно али пак:pos:

Сврши глушецов додека му збореше оваа коа му седна на маса додека ручаше:cuc:

Не се заебавај, каков лик е Џесика во серијата, да дозволи да ја кова некоја мизерија ко Лит, без свое јас :Д

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom