Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо ако се најдеме? ке збориме за професори? хаха нз нз..
Еве ми поминуе и трета и мн е лесна освен латински Лидија не умре.. нели мони? хаха
едвај чекам 4та да си ја ладаааааааам... Го сакам корчагин. Но несакам шо мн се делат и се оговараат луѓево... нејќам да завршам .. <3
Не сум ни отишла у агенцијата...ќе идам деновиве.Ценава е нешто невидено...за апсолвентска 18 дена низ Европа е 500 евра, ние за 7 дена од кои 3 у пат плаќаме по 300 евра...свашта
![]()
300 евра??? За нас пред 2 години (кога бев 3та), за шетање низ Будимпешта, Прага и Виена со спиење во сите градови и платено диско, крстарење по Дунав, зоолошка итн беше 13.800 денариНе сум ни отишла у агенцијата...ќе идам деновиве.Ценава е нешто невидено...за апсолвентска 18 дена низ Европа е 500 евра, ние за 7 дена од кои 3 у пат плаќаме по 300 евра...свашта
![]()
300 евра??? За нас пред 2 години (кога бев 3та), за шетање низ Будимпешта, Прага и Виена со спиење во сите градови и платено диско, крстарење по Дунав, зоолошка итн беше 13.800 денари![]()
ја бев минатата година
250е
4ноќевања (7 дена вкупно)
турата беше: Будимпешта - Братислава - Прага - Виена
спиење: 1ден - Будимпешта - 1 ден Братислава - 2 дена Прага (виена бевме 1 ден само без спиење)
и мислам дека цената е на место :icon_cool