Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Професоркава од Орце, Сузана е плава, така средна возраст, околу 45 - 50 год? Ако е таа, семеен пријател ни е и многу добра жена, не би итребало да имате проблеми.Хемија- Прво ни беше една Силвана и за неа немам некои мислење бидејќи со неа имавме само неколку часови. После ни дојде Сузана од Орце. Според мене, жената е супер, предава добро и си ја знае работата. Не бара многу, само она најбитното, а плус, за разлика од другата по хемија што им предава на другите класови од генерацијата, дава полесни тестови.
А ме интересира за која Англиски: Teacher зборите? За Маја ли ? Дека Маја ми беше класна и многу ми помогна.
Znaci korcagin e super skolo. Ima nekoj taka po strogi profesori ali ne e sve vo uceneto. Vo korcagin ke imas naj dobro drustvo. Nie vo klas mnogu se druzime i koga iskacame iskacame 10-15 dusi. Prva nova godina slavevme skoro cel klas zaedno. Taka da da si dojdes vokorcagni poso ke si steknes i znaene i drugari
Е да во право си повеќето лоши ќе си отидат и овие новиве дечки од другата година нема да ги боли глава од нив...Еве јас ќе ти кажам оти четврта годиа сум во РЈК. Ги поминав повеќето од професорите, навистина има некои што се `лоши`, но добар дел се супер, речиси па другари
Значи догодина во пензија заминува цела стара багра што значи дека остануваат само помладите и некои други што ќе дојдат. Добро е тоа што лошиот дел е главно меѓу постарите професори, што значи дека идната генерација што ќе се запише во РЈК нема ни да допре од стариот РЈК![]()
А добри сте квалитетен кадар испаднал од школово (или сеуште е таму) гледам на интернет почнаа да се вртат клипчиња :pos2:
Дефинитвно најбољи школо.Порано кога се упишав кога ми отидоа оцените 2-3 па чат пат некоја 5-ка сакав да се префрлам,али сега ни за милион евра не го мењам.Најбоље друштво си иам,класот ми е топ,ги знам професорите(е сега иам 2 ретарди што ми се паднаа во 3,али ако пројдам година нема да ги гледам веќе),топ ми е.
Иначе незнам што толку има репутација на бубаторско школо или дека треба да се учи ептен?Ако сакаш да бидеш одличен,да треба да учиш,како и во секое школо али не е така ко што го зборат.
![]()
До сите корчагинци што не се знаеме дај да закажеме средба да се упознаеме што сме по форумов?Ја сум Прва-седум,роска ми е класна така така.Одлично е има деца се е супер што треба да се учи ако не е лошо.Одлично школо!
Mislam deka idejata e odlicna....ke napraime edna korcaginska sobiranka, so site segasni i poranesni ucenici na korcagin.....mene klasen perica mi e:pos2:
Ајде и ја да кажам збор-два за професорите што ми предаваат.
Географија Личков-На почетокот мислевме ќе биде лесно кај него, многу зезанции ни правеше на часовите, но кога дојде време за исппрашување, видовме дека дере и тоа како. Сепак, е многу добар професор, супер предава, одлично објаснува. Финтата е на те испраша на 5-6 лекции и после си уживаш.
Информатика Жаклина- Па предава солидно, немам замерки околу тоа. Ме нервира тоа што бара да се знаат сите начини да се направи нешто (во Word на пример). А и некој имаа 5ка и 4ка и им спушти 4ка. Наместо да ги мотивира, тие ги демотивира.
.
Хахахаха.. Дамески за директор.. НЕ! Животната желба ќе му се исполни само кога ќе ја докаже теоријата на тутурутките и ќе биде општо прифатена (т.е. никад:smir.. и кога ќе престане си пиењето и ќе научи да се контролира..Со секој професор има проблеми.. Како мисли да биде директор кога нема почит од страна на наставничкиот колегиум..
![]()
Новата што дојде наместо Печјарева предава и во медицинско, Силвана се вика и многу е добра. QUOTE]
Силвана предаваше во Корчагин пред повеќе од 14 години за да околу 2000 отиде во медицинско. Навистина ми е драго што се вратила во РЈК. Жената е злато и е многу добар професор!
е да,забораив
Пичијарева(хемија) отишла у пензијаа :je::je:
не бев у школо ја коа ја испраќале,плачела типката,хх
и рекла нешо,она си ја избрала замената,па ќе видиме шо професорка ќе ни бапнат сеа![]()
Zaki znae da pretera ali znae i da oceni tocno nekad preteruva i se prai mn vazna ali toa e toa.....
I ja mislev da idam vo korchagin ali u posleden plan se ubaci jahja, a inace uste ne sum siguren dali go napraiv vistiskiot izbor.... ama ok e![]()