СУГС Јосип Броз -Тито

Да ве прашам ова англиски таа младата плавушата како се вика.Кажете ми дека се вика Маја?:kesa::kesa::kesa:
Ако збориш за онаа ко барбика што е, висока, слаба, плава, Софија се вика.

Ако збориш за онаа ко барбика што е, висока, слаба, плава, Софија се вика.

За таа мислев.
Иначе таа Нада-физика и се ближи пензија а.Ајде ајде што побрзо нека си бега.Како и математика.Таа математика страна може на час да умре.Како уште не е во пензија бог знае.

За таа мислев.
Иначе таа Нада-физика и се ближи пензија а.Ајде ајде што побрзо нека си бега.Како и математика.Таа математика страна може на час да умре.Како уште не е во пензија бог знае.

Ружето е помлада од класната твоја 2-3 години. Изгледот знае да излаже :icon_lol:

Супер е Надица физика бе, твојата Надица, многу подобра и помалку гњаватор отколку таа што ми беше мене и уште му е на гладиус :)

Ружето е помлада од класната твоја 2-3 години. Изгледот знае да излаже :icon_lol:

Супер е Надица физика бе, твојата Надица, многу подобра и помалку гњаватор отколку таа што ми беше мене и уште му е на гладиус :)

Ќути и на нас да ни се погоди нешто добро:pos2::pos2:

Позз:salut:

Море, ви дадоа книги?

Глеам на некои од првите класови од втора година по сите книги им ги дале, на нас 2 само.Ачковска здиве, типката вика да сме фотокопирале учебници од нејзиниот, 2 лекции ни предаде и уште зема не испрашува на почеток на час.

Море, ви дадоа книги?

Глеам на некои од првите класови од втора година по сите книги им ги дале, на нас 2 само.Ачковска здиве, типката вика да сме фотокопирале учебници од нејзиниот, 2 лекции ни предаде и уште зема не испрашува на почеток на час.

Сите уште четвртокот освен математика,германски и англиски.
Леле таа математика старана како ме нервира.Ем тивко збори ем ситно пишува и се дере како ментална.
Али најбоље е за заебавање.
Лесно е да се препишува кај неа така?

Сите уште четвртокот освен математика,германски и англиски.
Леле таа математика старана како ме нервира.Ем тивко збори ем ситно пишува и се дере како ментална.
Али најбоље е за заебавање.
Лесно е да се препишува кај неа така?
Не баш:).Може е стара ама има соколово око.Пробај за секој случај, може си од оние повештите.Со среќа:).

Не баш:).Може е стара ама има соколово око.Пробај за секој случај, може си од оние повештите.Со среќа:).

Како бе соколово око.Прст пред око не глеа та.Коа ќе се забуља во тетратка не знаеш дали глеа или спие.

Како бе соколово око.Прст пред око не глеа та.Коа ќе се забуља во тетратка не знаеш дали глеа или спие.
Mожеби така ти зборам зошто сум предавала и фатила од клас деца како препишуваат?:).Ружа можда е стара, ама тврд орев е:).

Имате некое инфо за екскурзија? Од било која година, за да си пресметам отприлика кога ќе е нашата за 4та :)

Имате некое инфо за екскурзија? Од било која година, за да си пресметам отприлика кога ќе е нашата за 4та :)

Ачковска рече дека е во план за прва два дена во Бугарија.Од тогаш нишо нема кажано.

Aко идете, ќе идете во периодот од крај на септември до крај на октомври.Јас мислам дека екскурзиите за четврта скоро секогаш биле ова време:).

Iskustvo od JBT so profesori vo dosegashnite godina i neshto:
Kiki (Likovno): stvavarno dzrckite i gi izvadivme, inace e mnogu zver zena, mlada e i cesto se spusta na nase nivo, ja obozavam zenava, Ruza (istorija) nemam komentar za ovaa zena stvarno stvarno....sve bi bilo izlisno za nepismenava. Stvarnro ne znam koj i dal prelazna na Pedagoshki. Cece-sociologija ja obozavam. Manja-germanski i posakuvam se najloso zashto zdravje mi skrati ovaa zena na mene. Angliski-Stankovic dobra e ali mnooogu se dere i mnogu vika! etika-tanja choveche kako prvo odelencinja da sme: E-e-e-etikaaaaa....ajde da mi kaze nekoj sto ucevme nie prethodniot chas?(ke kaze nekoj) takaaaa bravooo,znaci zver...makedonski-dijana, iako u moment i posakuvam sve najloso,ama ja sakam zenava,ne znam...znae da ima razbiranje,otakcena e,si raskazuva za familijata, ni kazuvala kako ja lecela trombozata...itn itn. Fizika od shto e glupa i bezglasna,nit znam kako se vika,nit niso....Hemija mi e POKAHONTAS :vozbud::vozbud: znaci tipkava STVARNO e zastitno lice na nashata generacija!! Sve na sve, JBT e shkolo shto go obozavam, iako ima faci koi sto koga vleguvaat vo skolo,mislat deka gazat na crven tepih...no ok shkolo e ,iako za ova skolo ima muabeti 360. Pa koga bi mozel, pak bi se zapisal tuka!

Aко видите новорегистриран член на форумов, прв пост тука и се состои од NEZNAM ZO6TO GI 6IRITE OVIE DEZIMFORMACII SVEE SUPER VO 6KOLOVO SVE VAS NE6TO NE VI 4INI, знајте некој од професориве на визита ни е дојден :icon_lol:

Него, знае некој од вас каде отиде Емилија (македонски, новинарство, драма, компаративна) ?

абе денес за утакмицава 1 и 2ра немој НЕКОЈ ДА ОСТАНАЛ У ШКОЛО ! ! !
да напнеме да не пуштат после 2 или на сред 3 ...или ако не бегање на цело школо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom