СУГС Јосип Броз -Тито

Е дечки.. На 4та - Математичко што предаваат професорите кои се, што се? Пошо разбрав нови проф дека има многу и дека се повеќето помлади и фини.. Али на кој му предавале знае сигурно подобро.. И да, уште шетате по училници?

Е и каков е класот вака на Зоки Диџејот математика? Што фаци се?

абе денес за утакмицава 1 и 2ра немој НЕКОЈ ДА ОСТАНАЛ У ШКОЛО ! ! !
да напнеме да не пуштат после 2 или на сред 3 ...или ако не бегање на цело школо...

Дали за Македонија-Грција ги пуштија 3-та и 4-та година?

Е дечки.. На 4та - Математичко што предаваат професорите кои се, што се? Пошо разбрав нови проф дека има многу и дека се повеќето помлади и фини.. Али на кој му предавале знае сигурно подобро.. И да, уште шетате по училници?

Е и каков е класот вака на Зоки Диџејот математика? Што фаци се?
Класот на Зоки Диџејот се мрднати:) Уствари не и дека имаме некои контакти со нив, али од она што го знам ја и Зоки на нас шо ни го има зборено, класот е океј. Јез да сегде има по некој што ќе се понаша, ама воглавно се добри.
Се враќаш у ЈБТ?:wink:

Дали за Македонија-Грција ги пуштија 3-та и 4-та година?
Да нè пуштија да си одиме после трети час. :)

не сум сигурен за која ама за една утакмица ги пуштија 3 и 4та...само мора да напињаме за да не пуштат:toe:
За две нè пуштија, не за една. И Мкд-Гр и Мкд-Хрватска нè пуштија после 4ти.

Инаку, сега пуштањата ќе бидат потешки затоа што минатата недела сè уште бевме на почеток. Сепак, пробајте, видете, соберете се претседателите на класовите и барајте.
Со среќа.

Класот на Зоки Диџејот се мрднати:) Уствари не и дека имаме некои контакти со нив, али од она што го знам ја и Зоки на нас шо ни го има зборено, класот е океј. Јез да сегде има по некој што ќе се понаша, ама воглавно се добри.
Се враќаш у ЈБТ?:wink:
Ако ме примат се враќам. :) Али најверојатно да.
Ма какви сака нека се у клас кој ги таква :)))
А проф какви се?

Ако ме примат се враќам. :) Али најверојатно да.
Ма какви сака нека се у клас кој ги таква :)))
А проф какви се?
Вака. Ако идеш кај Зоки у клас, он ќе ти биде математика. Ѕвер е човекот.
Македонски - Ленка... За ова не знам шо да ти кажам. Ти ја знаеш појше од мене.
Математичка анализа - мислам дека е Ирена, пошо она мене ми предава. Супер е типката.
Философија - Томе. Супер е типот само сака многу внимание на час.
Германски и англиски не знам кои се.
Физика - Надица, плавата. Смрт е жената ја знаеш. Ќе имаш три пати неделно кај неа пошо Зоки е на математичко А класен.
Бизнис ќе ти биде Милена мислам. Супер професорка, заебантка е. Се зеза на час ама и си бара работа.
Програмски јазици - Анкица. Оваа година кај неа ќе има доста работа, али топ професорка е. Попушта многу ама и бара многу:)
Тоа е тоа:)
Сменоводител е Елена Трајчевска. Предава психологија она во 4та, ама на математичко А нема психологија, така да само сменоводител ќе ти биде.
Тоа е тоа:)

Германски - Славица, Англиски - Цеце ли незнам како ја викале..
Абе вака ко шо ги кажуваш освен Ленка друг не е нешо проб. И Ленка не е некој проб ама ќе гњави ќе треба да се распраам.. ма кој ја таква..
А иначе каков сменоводител шо задача има таа? Или нишо битно?
Бдв - Надица 3 пати неделно :nesvest: ќе приумрам. Жената си е само многу досадна, напиња скроз.. :nesum:
Абе добро не дека сега иам нешо бољи професори.. јбг мора да се издржи.
е ај бејбз ваљда се глеаме у четврток.. Па и секој ден натака :pipi:

Абе вака ко шо ги кажуваш освен Ленка друг не е нешо проб. И Ленка не е некој проб ама ќе гњави ќе треба да се распраам.. ма кој ја таква..
Бдв - Надица 3 пати неделно :nesvest: ќе приумрам. Жената си е само многу досадна, напиња скроз.. :nesum:

Кога ќе те види Ленка :pos2:
Овие ќе ти предаваат: Сања англиски, Цаци германски, Томе философија, Анкица програмски, Ирена анализа, Надица физика, Владо физичко..

леле луѓе јбт е најдобро нешо верувајте.ја бев мн скептична пред да се запишам али испадна топ.дружење заебанции ,ке бегате,ке пиете ,ќе прајте глупости.е сеа мене не ми се паднаа ниеден од овие.класна ми беше кате математика и најдобра е.ачковска и олга се супер ,ми беа у 3та ,само да издржите да не пуштите глас ,кутете си и ќе биде ок ,ќе извадите барем 3.

иначе брат ми е сеа прва кај ружа и мислм дека наебал:vozbud:

Дали ти се враќаш у јбт? ааа.. не ми се веруваа... :vozbud::vozbud: бтв.. надето е баш топ.. мн си ја сакам класната... Инаку германски ти е оваа мојава незнам како се вика..Лидија мислам.. ако идеш на почетен она ќе ти биде.. :)

Случајно да незнаете нешто повеќе за Рози од Орце.. ?:helou:

Site onie sto imaat biologija kaj Ackovska, ima edna finta kaj nea! Testovite sto gi dava vo treta pobarajte gi kaj nekoi drugarcinja od medicina istite se, oni mislam deka gi imaat za nekoi vezbi!!!
Inace milo mi e sto zavrsiv tamu i koga bi mozela pak bi otisla, samo da ne mi bide RUZA (istorija) klasna zaso mi go skrati zivotot taa zena.:helou:

јас сакам сеа да се префрлам во јбт ама не сум некој добар ученик кажете ми дали има нешо за полагање такви ствари?

јас сакам сеа да се префрлам во јбт ама не сум некој добар ученик кажете ми дали има нешо за полагање такви ствари?

За повеќето професори од ЈБТ не мора да си добар ученик за да имаш одличен успех. Во прва година се утепав од учење и завршив 4,70, во втора им ги научив финтите на сите и со многу малку учење бев 5,00. За испрашување најчесто тие со 5ки се први, верувај :(

Од гимназија сакаш да се префрлиш во ЈБТ или од стручно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom