Sublime

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Веб-сајт
www.myspace.com
На времето ги слушав онака...колку да се рече.....:icon_roll
И деновиве пак се навратив на нив.......
И шо да кажам???? СЕ ПРЕПОРОДИВ!!!!!
40oz_sun_1.gif

Можеби вече сте чуле за нив.....
Одличен реге-ска-панк бенд.......:cuc:

Еве малце мачкање очи.... http://www.mytempdir.com/317163

Паааа....Што мислите????

ја чекам да ми се даунлоадираат песниве па да има што да кажам за нив :)

super se......ama neli i kaj niv imase nesto....so......neli pocina eden clen ili gresam...???
naj dobra pesna....two joints i summertime

E ova se postue, ubedlivo eden od najdobri bendovi od taa, bransa zakon tekstovi, uste bolje muzice, odlicen vokal, samo steta od '96 otkoga im pocina vokalot, slabo ... a najbolje pesna New Song, Scarlet Begonias

MSV напиша:
Нај ќеиф песна ми е Seed....:cuc::cuc::cuc:

:ojea: закон песна нема што тука!
И summertime исто.. оваа од линкот уште ја земам, кога ќе ја слушнам ќе коментирам.:wink:

kako moze da ne se komentira, na temava ima tolku mnogu da se kaze
Genijalci

Интересни се ... Мангупчиња весткостерски... :) :pos:

LouWeed напиша:
super se......ama neli i kaj niv imase nesto....so......neli pocina eden clen ili gresam...???
naj dobra pesna....two joints i summertime

Da, Brad Nowel.
Ja si gi slusav kao mala (imav kaseta:) ), i sea letovo gi najdov na i-podot na bratu4etka mi i se navrativ na minatoto... Mi se svigja i nivnata muzika, a i tekstovite imaat pouka - pr. Date Rape...Epten mi e milo sto i drugi lugje u MK gi znaat :)
Omileni pesni mi se: Date Rape, BadFish, Wrong Way..

Памтам дека прфа песна шо ја слушнав од нив беше Santeria....хмм а не ни знам како стасав до неа....

Веднаш помислив дека вокалот е закон, смирувачки и убедлив и општо бе звукот ми се допадна....и сеуште си ги слушкам од време навреме, баш ме инспирираат :)

rules

i navistina vredat za pocit i eden freak od mene do vas
i do koga ke komentirame edni de isti pa mnogu e mnotono , treba promena!!! bednot e ok , a jas sum cool!!!:ija: :music3: :party3: :cuc:

Уф Закон бенд...Ги обожавам,имаат многу јаки песни како Santeria (мојата омилена)..Си ја учам на гитара...а солото е можда најјакото што го имам слушнато во последниов период,Smoke two Joints(иако е преработка од Марли,супер е напраена),Caress Me Down,Why Can't we be friends..Итн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom