Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Леле вилушки!! Кузман недај Боже да ја погодиш гужвата, имам јадено шпагети и пржени компирчиња со лажица.Ми доаѓа да им купам еден сет, на еве, колку може да е скап.

Ела пелагонија, таму немора ни гужва да погодиш и така и така 15тина има и кој има среќа ќе јаде со нив, ако не шпагети ќе јадеш со лажица.

Леле вилушки!! Кузман недај Боже да ја погодиш гужвата, имам јадено шпагети и пржени компирчиња со лажица.Ми доаѓа да им купам еден сет, на еве, колку може да е скап.

Шо сакаш да купуваат кога самите сме криви, кога само ги краднат.Одам на гости кај едни девојчиња верувај или не имаа 20 вилушки од мензата. И тоа минимум. Па кој им курац 20 вилушки да не им доаѓаат по 20 гости наеднаш.

Инаку последните средата и четвртокот ама баш ништо немаше за јадење после 6 часот кога отидов освен некој бљувотини :sick:

Да не знае некој кај може да се најдат списоците на примени бруцоши во студентскиве за оваа година? Или ако некој ги чува зипувани фајловите нека ми ги прати во порака. Фала :)

Извинете, но не се сетив каде на друго место да пишам:
Дали некој од вас патува со Бисерпром и има да ми даде број за контакт? Или ако знаете да ми кажете дали оди до Гоце, тој шо иде од Берово, Кочани, Штип?

Во пелагонија во 17:00 не е лошо да се направи некое видео. Може да му бидат дечките конкуренција на стампедата со бикови во шпанија, бидејќи иста е глетката.
ХАОС, како никогаш народов јадење да нема видено ќе се убијат некој ден.

Во пелагонија во 17:00 не е лошо да се направи некое видео. Може да му бидат дечките конкуренција на стампедата со бикови во шпанија, бидејќи иста е глетката.
ХАОС, како никогаш народов јадење да нема видено ќе се убијат некој ден.

Од страна можеби е смешна глетката ама фала богу никој не сака да јаде скаменета храна.

Од страна можеби е смешна глетката ама фала богу никој не сака да јаде скаменета храна.

абе и таа што ја јадеме во 17 часот не дека е нешто посебно добра. Оризот денес беше како во мешалица за цименто праен и тесто право, стекот како од врапче да е ваден, а за копаните да не коментирам воопшто од колибри изгледа се.

абе и таа што ја јадеме во 17 часот не дека е нешто посебно добра. Оризот денес беше како во мешалица за цименто праен и тесто право, стекот како од врапче да е ваден, а за копаните да не коментирам воопшто од колибри изгледа се.

Знам дека баш и нема некој избор а и да има не ќе е подобро зготвен од горенаведеното ама не можете ли да одбирате помеѓу неколку јадења?

Знам дека баш и нема некој избор а и да има не ќе е подобро зготвен од горенаведеното ама не можете ли да одбирате помеѓу неколку јадења?

има има неколку јадења не е проблем тоа, али само во 2 периоди од денот. Од 12:30 -16:30 има само грав, кисели колбаси, плескавици од некое чкља месо, исто и после 18 часот има само ориз, колбаси, плескавица, грав. Лично мене не ми е проблем се додека го има оризот и копаните, но стварно онакво туркање наликува повеќе на животни откако луѓе

има има неколку јадења не е проблем тоа, али само во 2 периоди од денот. Од 12:30 -16:30 има само грав, кисели колбаси, плескавици од некое чкља месо, исто и после 18 часот има само ориз, колбаси, плескавица, грав. Лично мене не ми е проблем се додека го има оризот и копаните, но стварно онакво туркање наликува повеќе на животни откако луѓе

Тоа гладот :)

Убаво опиша.

Оваа година и копани ви клале во оризот?
Лани само кожата ја ставаа, месото мистериозно го немаше.
Или пирето со вкус на риба и по некоја коска внатре. Прајслес :)

Nekoj od pelagonija da ne ima sto si ima ukluceno vo sobata Wi-Fi ? otidov do telekabel i mi rekoa deka ne uklucuvale vo studentski.
Ako ima nekoj neka mi pise vo pp da mi objasni kako mozi toa da go izvedam.

Nekoj od pelagonija da ne ima sto si ima ukluceno vo sobata Wi-Fi ? otidov do telekabel i mi rekoa deka ne uklucuvale vo studentski.
Ako ima nekoj neka mi pise vo pp da mi objasni kako mozi toa da go izvedam.

Јас имам од Sunwireless мн паѓа инаку се купува во тримакс книжарницата што е до пелагонија, картица http://go.sunwireless.com.mk/mk/index.php/internet/pre-paid eve ti ceni i objasnuvanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom