Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Само споделувам и тука, ама кој го боли к. за студентите ...

Дечки да ве прашам нешто. Знаете ли некој добар интернет пакет за во студентските домови (конкретно за Стив)? Интернет (државниот) нема веќе долго време, овој Sun Wireless исто ко да го нема. Не сакам договори, ама без договор се плаќа приклучок од минимум од 2000 денари. Знае некој кај би можел да најдам некој пакет кој би ми одговарал?

Дечки да ве прашам нешто. Знаете ли некој добар интернет пакет за во студентските домови (конкретно за Стив)? Интернет (државниот) нема веќе долго време, овој Sun Wireless исто ко да го нема. Не сакам договори, ама без договор се плаќа приклучок од минимум од 2000 денари. Знае некој кај би можел да најдам некој пакет кој би ми одговарал?

6-8 души од Неотел, макс 200 ден/месечно. Друго чаре нема :(

6-8 души од Неотел, макс 200 ден/месечно. Друго чаре нема :(

Гледав од Неотел, проблемот е што сум сам во соба, а никој од комшиите не сака :) Јас би земал оној нивниот Basic пакет со 50GB за 900 денари, ама ме нервираат тие 2000 приклучок. Зошто нема понуда со користење на нивна стара опрема бесплатно, ако ја оштетам, тогаш да им ја платам? :(

Гледав од Неотел, проблемот е што сум сам во соба, а никој од комшиите не сака :) Јас би земал оној нивниот Basic пакет со 50GB за 900 денари, ама ме нервираат тие 2000 приклучок. Зошто нема понуда со користење на нивна стара опрема бесплатно, ако ја оштетам, тогаш да им ја платам? :(

Ееее, оти се монопол, зато. Нема ниеден друг провајдер шо нуди безжичен интернет во студентските домови.

Каде во близина на Пелагонија има амбуланта по општа медицина која работи во сабота? или каде најчесто одат на преглед студентите од пелагонија?

^ Секојдневие за мене.

suicide.gif

Кога сме кај Гоце, во цел А блок нема мрежа или само кај мене? :)

Не сум А блок, ама може да е од тоа што снема струја некаде кај 2 часот.

:icon_mrgr:

Не сум А блок, ама може да е од тоа што снема струја некаде кај 2 часот.

:icon_mrgr:
Не бе, цела недела нема.
Нели претходната недела, среда/четврток скроз снема во сите блокови... Арно ама, кај другите се врати, кај мене ЈОК :cautious:

Не бе, цела недела нема.
Нели претходната недела, среда/четврток скроз снема во сите блокови... Арно ама, кај другите се врати, кај мене ЈОК :cautious:

Незнам, прашај некои комшии/ки :cautious:

Ме загрижува фактот што вие кои студирате во Гоце никаде ве нема да покренете иницијатива, да покажете што се случува, да побарате подобри услови.

Па кој сум јас да се бунам за мизерните услови во студентските домови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom