Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
фала.. јас баш таму не би сакала :unsure: убаво би било да има во кузман или во гоце..

Слободен Индекс
Денес (понеделник) во 18:00 ќе се одржи состанок на кој ќе одлучиме какви чекори можеме да превземеме за да ги смениме ужасните услови во кои живеат нашите колеги од студентските домови. Ги повикуваме сите студенти кои сакаат да присуствуваат на состанокот, затоа што само обединети ќе можеме да извршиме притисок врз надлежните кои би можеле да го решат овој проблем. Состанокот ќе се одржи во АКСЦ -Автономен Културно Социјален Центар а збирно место е во 18:00 кај паркингот позади Буњаковец, спроти Дестан кафаната. Ако некој е заинтересиран а не знае каде е местото, нека ни пише во инбокс. Слободен Индекс овој апел го насочува оосбено кон најзасегнатите (оние кои живеат во студентските домови) затоа што ние не сме студентски преставници или нивни застапници па ние да се бориме во нивно име. Сметаме дека секој студент треба да се вклучи и да превземе дел од одговорноста ако сака да промени нешто.
--- надополнето: 2 декември 2013 во 03:15 ---
преземено од
https://www.facebook.com/groups/sloboden.indeks/

фала.. јас баш таму не би сакала :unsure: убаво би било да има во кузман или во гоце..
А тоа ако тие далеку факс-от од Пелагонија незначи дека е за никаде :)
--- надополнето: 7 декември 2013 во 01:27 ---
Во пелагонија во 17:00 не е лошо да се направи некое видео. Може да му бидат дечките конкуренција на стампедата со бикови во шпанија, бидејќи иста е глетката.
ХАОС, како никогаш народов јадење да нема видено ќе се убијат некој ден.

Хаха, остај го сменија тој режим сега се чека од 16h :D

незнам одамна немам јадено во 17 часот, речиси месец и пол не сум бил во тој период...поточно само насабајле јадам таму :)

Имаше видео, на Нова ТВ имаше интервју и покажаа видео баш од 17:00 часот. Страшно. Мора да превземеме нешто, не смееме вака да молчиме!

Каде е точно домот Гоце? Срам ми беше да прашам каде е, 5 години сум во Скопје веќе, не сум бил никогаш. Треба да одам накај 4, па шо има во близина, некое средно, основно?

Каде е точно домот Гоце? Срам ми беше да прашам каде е, 5 години сум во Скопје веќе, не сум бил никогаш. Треба да одам накај 4, па шо има во близина, некое средно, основно?
Гоце е на 5 минути од City Mall. Побарај на Гугл мапс, ќе видиш поточна локација.

Качи се во 24ка те носи точно пред Гоце, немат шанса да го промашиш. Така лани јас се качив во истиот автобус демек Сити мол ќе одам ама 24ка не застанува на постојката пред молов туку една станица понатака и така научив кај се наоѓа Гоце.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom