Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку што знам низ пелагонија има слободни места по собитеДа не има слободно место во некој студентски дом во Скопје?![]()
фала.. јас баш таму не би сакалаубаво би било да има во кузман или во гоце..
Ima kaj mene vo Goce sloboden krevet,posekako fali zenska raka vo sobataфала.. јас баш таму не би сакалаубаво би било да има во кузман или во гоце..
А тоа ако тие далеку факс-от од Пелагонија незначи дека е за никадефала.. јас баш таму не би сакалаубаво би било да има во кузман или во гоце..
Во пелагонија во 17:00 не е лошо да се направи некое видео. Може да му бидат дечките конкуренција на стампедата со бикови во шпанија, бидејќи иста е глетката.
ХАОС, како никогаш народов јадење да нема видено ќе се убијат некој ден.
А тоа ако тие далеку факс-от од Пелагонија незначи дека е за никаде
--- надополнето: 7 декември 2013 во 01:27 ---
Хаха, остај го сменија тој режим сега се чека од 16h![]()
А тоа ако тие далеку факс-от од Пелагонија незначи дека е за никаде
--- надополнето: 7 декември 2013 во 01:27 ---
Хаха, остај го сменија тој режим сега се чека од 16h![]()
Гоце е на 5 минути од City Mall. Побарај на Гугл мапс, ќе видиш поточна локација.Каде е точно домот Гоце? Срам ми беше да прашам каде е, 5 години сум во Скопје веќе, не сум бил никогаш. Треба да одам накај 4, па шо има во близина, некое средно, основно?
Каде е точно домот Гоце? Срам ми беше да прашам каде е, 5 години сум во Скопје веќе, не сум бил никогаш. Треба да одам накај 4, па шо има во близина, некое средно, основно?