dajte linkot za prijavuvanje i do koga se prijavuva?
http://www.smestuvanje.mon.gov.mk/apliciraj/register
Мислам до 8ми дека е, само не сум сигурен провери, пред некој ден аплицирав за едно другарче, ми рече дека е до 8ми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој студентски дом освен Кузман би бил добар за седење (во смисла да не е многу далеку, и да е посолиден) за студирање на Градежен факултет? Знам дека Кузман е најблиску, ама немањето на ве-це во секоја соба е мал проблем..
Треба потврда, пишува во потребни документи под бр. 6 Изјава за семејната положба на студентот, односно неговото семејство;Дечки едно прашање:
Дали треба да се вади семејно материјално? Пошто во наведените документи видов само потврди за плати...
Треба потврда, пишува во потребни документи под бр. 6 Изјава за семејната положба на студентот, односно неговото семејство;
И лани мислам дека немаше наведено и никој не знаеше, јас лани извадов за секој случај и доставив и таква и сега пак ќе вадам.Ама дали треба од управа за јавни приходи да се вади нешто оти до лани требаше а годинава не е наведено .
Јас две извадив, и ако е копија, мора на нотар така да исто ти се фаќа.Ме интересира овдека шо треба конкретно да пиши :
.Изјава од родителот – старателот за целосно подмирување на трошоците за сместување и исхрана во домот;
Исто, дали можи копија од уверение за државјанство или мора да вадам уште едно?
Јас две извадив, и ако е копија, мора на нотар така да исто ти се фаќа.![]()
Копија без нотар нигде не се важи, ама можи ваму да е така, јас сепак 2 си извадив, пошто не е нагласено какво треба да е.Не треба на нотар да се носи копијата