Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто нема форумска организација? Не ли сакате да се журкате море?

Нема да се маскирам јас :)

Party pooper. :)
Столо, ти шо ќе се прааш годинава?

Молер. Колористичен комбилизон, четка ќе зеам, капа од весник и ќе ме испрскаат онака бело.
*последното надвор од билокаква сексуална конотација.

Секако како и секоја година, сакавме поорганизирано, годинава и материјал се купи за шиење нешто во стил на Рим, ама мрза си е мрза. И мора нешто импровизирано, да не испаднеме ко Неса од погоре. (n)

Јас сакам некој да ми ја позајми оваа маска од минатата година од маскенбалот (машки и женски комплет) ама не ги знам госпоѓите кои се
887E3DC3B178C4458F4451AF6E461890.jpg

Јас сакам некој да ми ја позајми оваа маска од минатата година од маскенбалот (машки и женски комплет) ама не ги знам госпоѓите кои се
887E3DC3B178C4458F4451AF6E461890.jpg
Таа од лево е професорка по информатика у гимназијата :D

Party pooper. :)

Молер. Колористичен комбилизон, четка ќе зеам, капа од весник и ќе ме испрскаат онака бело.
*последното надвор од билокаква сексуална конотација.

Секако како и секоја година, сакавме поорганизирано, годинава и материјал се купи за шиење нешто во стил на Рим, ама мрза си е мрза. И мора нешто импровизирано, да не испаднеме ко Неса од погоре. (n)
Што бе неорганизирано!!! Облекувам црн мантил и наочаре црне и оп ефбиај агентка. Само треба да имаш идеа воте, и да влезеш у карактер. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И јас доаѓам оваа година, нема смисла да не доам, ја а дека е Струмица. И нешто слушам мачкица/тигрица ќе сум била маскирана :D

Селект пак ќе носат топлес ДЈка. Бугаркава нема шанси да е агилна и флексибилна како Милана до пред некоја година, ама фаровите нејзини ќе го украдат шоуто ! :cool:

63241_436854206396495_1065528856_n.jpg

It's canival time !! :vozbud::vozbud:

Koлку ќе е картата на Суперхикс бе? :D

Koлку ќе е картата на Суперхикс бе? :D
Лани исто у тунело на Бора Чорба беше 100-ка, таа година не би требало да биде повеќе ... преко сила 150-ка xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom