Струмички карневал

N

Nessa Alcarin

Гостин
Зошто нема форумска организација? Не ли сакате да се журкате море?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Нема да се маскирам јас :)
Party pooper. :)
Столо, ти шо ќе се прааш годинава?
Молер. Колористичен комбилизон, четка ќе зеам, капа од весник и ќе ме испрскаат онака бело.
*последното надвор од билокаква сексуална конотација.

Секако како и секоја година, сакавме поорганизирано, годинава и материјал се купи за шиење нешто во стил на Рим, ама мрза си е мрза. И мора нешто импровизирано, да не испаднеме ко Неса од погоре. (n)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас сакам некој да ми ја позајми оваа маска од минатата година од маскенбалот (машки и женски комплет) ама не ги знам госпоѓите кои се

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Јас сакам некој да ми ја позајми оваа маска од минатата година од маскенбалот (машки и женски комплет) ама не ги знам госпоѓите кои се
Таа од лево е професорка по информатика у гимназијата :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Party pooper. :)

Молер. Колористичен комбилизон, четка ќе зеам, капа од весник и ќе ме испрскаат онака бело.
*последното надвор од билокаква сексуална конотација.

Секако како и секоја година, сакавме поорганизирано, годинава и материјал се купи за шиење нешто во стил на Рим, ама мрза си е мрза. И мора нешто импровизирано, да не испаднеме ко Неса од погоре. (n)
Што бе неорганизирано!!! Облекувам црн мантил и наочаре црне и оп ефбиај агентка. Само треба да имаш идеа воте, и да влезеш у карактер. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
И јас доаѓам оваа година, нема смисла да не доам, ја а дека е Струмица. И нешто слушам мачкица/тигрица ќе сум била маскирана :D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Селект пак ќе носат топлес ДЈка. Бугаркава нема шанси да е агилна и флексибилна како Милана до пред некоја година, ама фаровите нејзини ќе го украдат шоуто ! :cool:

It's canival time !! :vozbud::vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Koлку ќе е картата на Суперхикс бе? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom