Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
абе што ке се одржи карневалот ке се одржи ама друго ке биде ако не врни:)

Еј се разочарав ко го видов времето:( а во колку почнува карневалот,не знам јас као оди то.И до колку трај?

па ке почни во 19 ч а сеа зависи колку маски ке има, секоја маска има 3-4 мин за да ја изведе точката што им е предвидена .Нема да врни до после ке престани немојте да се разочарувате:)

па ке почни во 19 ч а сеа зависи колку маски ке има, секоја маска има 3-4 мин за да ја изведе точката што им е предвидена .Нема да врни до после ке престани немојте да се разочарувате:)
На 2 места ке се изедува точката...има 3000 учесници......и мислам оти во 18-00 ке почне ае позз...
ПС:Жално времето:(....се надевам ке се оправи:)

Aмбиентот е добар , никој не застанува , чекај вечерта допрва започнува, Ајде струмица вечерта е твоја .

Ambientot e dobar nikoj ne zastanuva, cekaj vecerta doprva zapocnuva. Ajde strumica site race gore, najdobar grad sekoj ni lubomore.....

Gele-k Rekords bejbi.

Tava e od na gelo pesnata :helou::helou:

На 2 места ке се изедува точката...има 3000 учесници......и мислам оти во 18-00 ке почне ае позз...
ПС:Жално времето:(....се надевам ке се оправи:)

Иначе У 19:00 почнува ама додека да дојдат до центарот сигурно ќе ги најде и 20:00 (ако не и покасно) и би требало да траа до кај 11. Барем така беше претходните години.

Само шо се враќам од журката у 19ката, почнааме од ранкото, никаков дожд никакви проблеми, се оде у најдобар ред, може и да видате сами шо се случува на центаро. Озвучението е максимално, ах ах ах, едвај чекам да си го облечам костумот, ептен ни се погоди таа година убав. Ајде сите на журкааааа

Абе мене не ми ја отвара нешто камерата, некој друг дали пробал?

Незнам за другите ама кај мене ја отвара.Ако не ти ја отвара пробај доле имаш друг линк пробај таму

Само што слушнав дека имало дојдено маски и од Бразил од Рио Де Женеиро, и од Аргентина.
Ебате карневалот, во светски рамки се шири веќе.

АЈДЕ ОДАМ ЈАААААС ЧАО ТУТИИИ !

ако не ви отваре со Firefox пробајте со IE

Е зашо саа дедо Бозе тка праа..:( зашо го пуште тај дожд. малееее....абе ного ме гајле и да врне одам... не седам дома бееееееееее...

п.с. Карневалитее почнаа да се движат.. ја гледам ги низ џамо :)

абе одаме какво сака нека е времето до после ке престане

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom