Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Fuck it, нема да одам. :S

И кај најдовте Вторник да го правите бре...ова се прави за викенд...
Карневалот е директно поврзан со православниот празник Тримери..
Датумот на одржување се менува во зависност од Велигден и секогаш е во вторник после чист понеделник...sorry

... абе дојдете не се мислете зашо после мака ке ви биде... еднаш е карневалот не е секој ден...:vozbud:

Ej luge na 12 mart se strumickite karnevali dojdejte ke ima golema zurka

само да не врне дожд оти нема да личе на ништo....

Нема нема каков дожд, супер е овој викенд си поминав прекрасно ми требаше ваква журка ајде сега збирајте сили за во вторник :vozbud::vozbud::vozbud:

Предкарневалската еуфорија почна уште од петокот, денес сите максимално се одмараме од синоќешниот маскенбал, беше ненормално најубаво насегде. Значи вечерва собираме сили, времето како и нормално ни залади, но секогаш е така за карневалите, а тоа ни малку не ни пречи. И така, ако иде некој накај Струмица, јас ќе бидам во кафе 19, нешто поразредено мислам дека ќе биде, зашто сите гости се буткаат во Селект, но сепак Никифор ќе пушта музика, и мислам дека ќе поминеме супер карневалска вечер, најубава досега!

Lele kolku bi sakala da odam leleeeeeeeeee ama ne mozam em ako odev ke si pominev nezaboravno em kaj baba kajma poubo ama imam mnogu obvrski sigurno ke bidi ludo i nezaboravno.:toe:

Mалее кажааа дожд ке врнало :( се ке се расипа ак врне...

леле колку ми се доаѓа, ама неам со кој :nerv:...не знаете колку ми е криво.ама догодина доаѓам и сама ако треба:plazenje:

И јас идам за прв пат на карневалот и воопшто во Струмица.Се надевам ќе биди супер и дека убо ќе си поминам. Кажете кај да се оди на кафе?:)

И јас идам за прв пат на карневалот и воопшто во Струмица.Се надевам ќе биди супер и дека убо ќе си поминам. Кажете кај да се оди на кафе?:)

Extreme, 19

Кога ке си на центарот у струмица таму има повеке кафулиња и сите се у близина ке ги видиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom