V
Viktoranius
Гостин
Ама како се совпаднаа датите, Карневал или Интер - Ливерпул што препорачувате вие ?:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ke ima zivot u ponedelnik ili togas so sedi po doma? (kako so mi kaza tatko mi)
Vo ponedelnik vo Select bar ke ima zenski striptiz malku zagrevanje za posilniot pola za drugite kafici ne znam ne sum informirana no sigurno ke ima nesto
![]()
Vo ponedelnik vo Select bar ke ima zenski striptiz malku zagrevanje za posilniot pola za drugite kafici ne znam ne sum informirana no sigurno ke ima nesto
![]()
Ама како се совпаднаа датите, Карневал или Интер - Ливерпул што препорачувате вие ?:uvo:
хехе ој си на карневал, Лига на Шампионо ќе има и после карневало. а шо се однесува до утакмицата, тука веќе 90% е завршана работата, Ливерпул оде понатама, освен некое чудо да се случи.
ОМФГ, тутма и еуфорија**... ааа се пишманив, а баш правевме муабет за одење накај Струмица со колегите и колешките на работа...Денеска имаше маскембал и беше wooooooooooowwwwwwwww... неверојатно добро леле луѓе стварно супер си поминав еве само шо си идам од селект.. ццц ц беше полмно со народ цццц многу јако ејј а замисли па у вторник ке биде појако![]()