Струмица

Сакаате малку дош, ја ви дош ебати пилците. Бутајте се низ собите са.

белки ме се управа времето :)

pff...nema sansi da se upraa vremeto....:pos2:

Ебати времето ебати,цел ден врне...останааме дома таа година !!

Има ли некој пулав од мене шо седе оште дома?:nesvest:

Јас си извадих мај денеска. Арно беше интересничко со другарто од кај 11 до кај 6.
Повеке здрааве др година акоо убаво времето.:helou:

Арно си поминах денеска за Дојран бех баја народче имаше едвај најдееме там еден хотел да јадаме ем дож ем гужва до година да се надевам дека ќе биде убаво времето и иљадо пати подобро да си поминам од таа година.:):smir:

Јас ја само шо си идам, ного убаво си поминах иако беше ладно времето и врнаше дожд. Бех и до браната водача. Утре е можно и јас да го посетам дојран, зависи од времето. Испијах само 1 чаша пиво! :helou:

Јас ја само шо си идам, ного убаво си поминах иако беше ладно времето и врнаше дожд. Бех и до браната водача. Утре е можно и јас да го посетам дојран, зависи од времето. Испијах само 1 чаша пиво! :helou:

дај некоа слика да а видме таа брана .... гледах на google earth баш вчера и право да ти кажум ми са оде до там......

Посети го нема да зажалиш:).

само шо се вракам од сувилак , ного јако си поминах , времето беше многу убаво...

БЕГИ НЕМООМ НИШТО ДА ПУДНЕСАМ!!! :@:@:@

Шо ви биде бе немаве ич да пишате ...тај Мај шо ви направи:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom