Струмица

Кажувајте как беше вчера на излеване низ 19ка/платинум. Бтв, кој га утепал кладилницата, колко и лапнал? :)

Незнам баш се детално ама викат околу 250,000 и земаље ...

Е шо ги закољаље... они кољат народо секоо коло и еднч у двајсе кола ќе се погоде да се исплакнат... така здраво, и толко.

Затава се плашам јас да не им земам 50.000 евра од играта Тотализатор, оти знам оти на крајо ем ке останам без пари ем ќе завршам у некоо болница. А така сигурно 1000 по 1000 никој ништо нема да ти каже :)

Затава се плашам јас да не им земам 50.000 евра од играта Тотализатор, оти знам оти на крајо ем ке останам без пари ем ќе завршам у некоо болница. А така сигурно 1000 по 1000 никој ништо нема да ти каже :)
Зашо бе да завршаш у болница а?

И дај објасни за таа играта Тотализатор ако знаеш подетално шо как.. и до кога трае сакам да си пробам среќата :).
Как шо разберах у АС-Спорт била таа игра и требало да го погодаш цело италијанско коло и ти давале 50.000 евра??:)

Зашо бе да завршаш у болница а?

И дај објасни за таа играта Тотализатор ако знаеш подетално шо как.. и до кога трае сакам да си пробам среќата :).
Как шо разберах у АС-Спорт била таа игра и требало да го погодаш цело италијанско коло и ти давале 50.000 евра??:)

Ќе завршам у болницата заради возбуда, а како второ оти не верувам оти ке ми ги исплатат тии пари.
Од 12 шо треба да ги погодаш сите јас некни 6 погодих само :)

Ја ти слика.
Прегледај го приврзокот 10846

Од 12 утакмици колко комбинации може да излезат?:)

Ај некој нека пресмете па да му га седнаме некој ден да ги уплатаме сите можни комбинации, па ако не ме исплатат да ги запаљам живи.

:pos2::pos2::pos2:

- Не играејте на тва бе, жално ќе е некојпат на среќа ќе погодате а нема да ве исплатат. Имаше пред година дена една таква мучка у Гевгелија, човеко фана околу 15 иљади евра на една таква слична игра, ни денар не му дадеа.

Играејте си нормално как шо кажа Алиен. Секоо недела по 1-2 иљадарки им влечам боле ме куро.:)

Јас ко ќе чуум нешто лошо за Струмица ного се нервирам :)

Ај некој нека пресмете па да му га седнаме некој ден да ги уплатаме сите можни комбинации, па ако не ме исплатат да ги запаљам живи.

- Не играејте на тва бе, жално ќе е некојпат на среќа ќе погодате а нема да ве исплатат. Имаше пред година дена една таква мучка у Гевгелија, човеко фана околу 15 иљади евра на една таква слична игра, ни денар не му дадеа.

Играејте си нормално как шо кажа Алиен. Секоо недела по 1-2 иљадарки им влечам боле ме куро.:)

Абе и да сакаш нема шанси сите можни комбинации да ги уплаташ :)

Да знааш оти сигурно ќе те исплатат, може да се проба на сите комбинации :) А така да ги пробаш сите комбинации а да не знааш дали ке те исплатат е тугааај ојдее 10.000 евра у загуба. Не кажах оти секој уплатен талон го има и на интернет така да сите у македонија шо се играјале на таа игра сите талоне ги има на нивната веб страна, и можаш да видаш дали некој ги погодил сите 12 или погодил 11 или 10...
Тии се паровите за недела. Правејте математики как да земаме 50.000 е. :)

Прегледај го приврзокот 10847

в'рнах се:vozbud:... Е абе тај прчварнико Миднајт работе ли?:pipi:Е тава тотализатор как се уплаке и колко е добивката?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom