Струмица

Забегаате ного.
Кажејте со има ново у Струмица,а не тука мабет за маленки деца.:pipi:

Со ке има ново ништо нема....

[Зајеб,Зајев...]:pos2:

Такви се саа маленките деца(мислам на 13-14 год.) и ќе се пијанчат, 3а другјо ден да се праат “видејте ме начуках се чера“ и си мисле оти е фаца. А ка кажуваме веќе кој од кога не е пијал :pos: јас немам од Нова Година :nesvest: ни 1гр. алкохол...
Поооо, а мелееее јас секој ден сам пијана:vozbud:
Ебати детските мабете, кој кога му се пие нека пие, шо се понашате како да сте на рехабилитација:jaj:

Ебати детските мабете, кој кога му се пие нека пие, шо се понашате како да сте на рехабилитација:jaj:
е незнам кој е дете, де провери си возраста:pos:

абе ости ти она за возраста јас некни бех здробан :cug:

Здробан до „однесееме на инфузија, дома другио ден сиин ме направии“ или до „ЗМАЈ бех пред женските, наводно пијан“ ?

Ubavo se, opivajte se, treskajte se od zemjata, samo ne se falejte niz temata. Cuvajte si za vas, ja i za bliskite, pofali se so si pravil, kakov si bil itn.

Novo nema nisto be, nogo dosadno. Ima li ziveacka, ili ... ke litame? :pos2:

Metono1[mkd];2364124 напиша:
Ubavo se, opivajte se, treskajte se od zemjata, samo ne se falejte niz temata. Cuvajte si za vas, ja i za bliskite, pofali se so si pravil, kakov si bil itn.

Novo nema nisto be, nogo dosadno. Ima li ziveacka, ili ... ke litame? :pos2:

Нема и ВМРО и СДСМ си ебале мамата, скапнанкоо ќе литаме секак :))

е незнам кој е дете, де провери си возраста:pos:
А ти провери си интелигенцијата...верувам на сите ги интересира шо резултат ке извадаш:smir:
абе ости ти она за возраста јас некни бех здробан :cug:
Браво бе типче ЅВЕР си еј...шо пија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom