Betty Booop
You can be my fantazy...
- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 8
jas ka izlezeh od elite i odame nakaj select i gledam cistacite cistat odma vikam bravo bravoo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Незнам шо е работта ама денеска цел ден ми е ного лошо
Не е од алкохол иначе
П.С. Помино беше...![]()
еееј да видеш финта шо ми се случи сношти на карневалите
-си седам на фак и иде типо заледан пијан и децата со него си кара....и седна до мене здраво...здраво....и се запознава со мене мило мие ми вика да го поздрвеш тај унај се завртувам ни деца му има ни вино има ееееееееее!!!
еееј да видеш финта шо ми се случи сношти на карневалите
-си седам на фак и иде типо заледан пијан и децата со него си кара....и седна до мене здраво...здраво....и се запознава со мене мило мие ми вика да го поздрвеш тај унај се завртувам ни деца му има ни вино има ееееееееее!!!
абе еднач се греше за друг пат ќе се питаме...
а едно од скопје заледено пијано иде там пак на фак и вика шо ќе кажеш да ти го земам пивото ееееее чијо пиво бе да земеш му викам твоето бе па што хахахахахаха лееле дојде еден негов другар го тргна и на нас ни вика извинејте пијан е ...... ама преку к*р ми дојде веќе ако не дојдеше тај другар му јас ќе го откараах
))))))) Megju nih sum i jas ebagooooooooooo pa nema smislaaaaaaaa 

))))абе има во струмица добар народ санајди се сигурно ќе те примат :pos2:I saa dozdo ke go jadat tie so ostanaa u Strumica deneska))))))) Megju nih sum i jas ebagooooooooooo pa nema smislaaaaaaaa
Uppppsssss greska, citiranoto nema vrska so mojot post))))
I saa dozdo ke go jadat tie so ostanaa u Strumica deneska))))))) Megju nih sum i jas ebagooooooooooo pa nema smislaaaaaaaa
Uppppsssss greska, citiranoto nema vrska so mojot post))))

хахаха ако не е там назарето тери го Џексон:pos2::pos2:ако неможеш да се разбереш со него трај го русето последна и најсигурна опција е :pos2::pos2:
). Барам некое добро озвучение за приватна забава. Не мора нешто за на стадион да е, нешто по-средно-јако.
Има некој овде на форумо? Да му се дава за една вечер? Ќе платам шо треба. :smir:Не беее, ак не најде место кај них крајна дестинација е диспанзеро. Там без причина примат гости:pos2:
Izgleda greska se razberaaame, od Strumica sum i u krajna smetka ne mi e dojdano do avanturi niz Strumica kako na primer spienje so Nazareto ili drugite strumicki fraere i fraerki:baeh:
Хеј момци (и девојчиња). Барам некое добро озвучение за приватна забава. Не мора нешто за на стадион да е, нешто по-средно-јако.
Има некој овде на форумо? Да му се дава за една вечер? Ќе платам шо треба. :smir:
Хеј момци (и девојчиња). Барам некое добро озвучение за приватна забава. Не мора нешто за на стадион да е, нешто по-средно-јако.
Има некој овде на форумо? Да му се дава за една вечер? Ќе платам шо треба. :smir: