Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So bide so slikite?
Kak so gleem baagi sneg navrnalo?
By The Way: Fala za slikite!

Ного има, само да не го заледе денеска, ќе има паѓане.
Измрзнах некни по тај снег саа крајниците ми знаат. Наравоучение: ак сте нежни седејте си дома.![]()

Абе не седаш ама ак загноот не можаш ни да дишаш салам, а не па маабет да прааш. Ама ај шо викате па и болниците мора да имат работа.

искари си ги после ке уживаш![]()

Да беше така сите ќе ги вадаа, немаше да се замарат, ама има после покомплицирани работи.
Туку да не бегаме од темата, как е таа вечер низ градо, има ли огинче?![]()
Ako imate doma kalbasi obeseno na teraasta da se sushat trgni gi oti ke gi apne ginezo,ke oot na nekoj ogin :pos2:

Хахах абе си имме нии огин у дворо туку чисто така питам за низ градо дали има.![]()
На мене не ми стигна такво нешто после долго време. Леко е исчисти си мсн.Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti
Од 500 контакти соборих ги на 150 од кои 90 % ги знам.