Струмица

Јас ги видех как поминуваа низ транзиро јаки машини :vozbud:

Јас ги видех как поминуваа низ транзиро јаки машини :vozbud:
ебати чудото 40 метри длго:nesvest: ццц замисли как ги е факал кривиинте на валандовско брдоа камионо шо влече е 700КС плус уше еден од зад бута:vozbud::vozbud:

ебати чудото 40 метри длго:nesvest: ццц замисли как ги е факал кривиинте на валандовско брдоа камионо шо влече е 700КС плус уше еден од зад бута:vozbud::vozbud:

Pazi se koo ke go kacuvas Valandovsko Brdo,nem od zad i tebe nekoj da te buta...:pos::pos::pos::pos::pos:

ауу Струмица е навистина прекрасна. треба да ја ставиме за главен град на Мекдонија.:icon_bigg во секој поглед е прекрасна :love3:

Пак се префрлиите на темата за школото. Има една таква у Образование и наука, за штрајко на СОНК. Повелејте там.

Де некој да ми каже за тај конвојо бе кај раборци, не можех да разберам шо е работтА?
Пренесуваат опрема за топлификација Скопје која теже околу 600 тони, арно ама не можат да ја поминат преку некој мост оти ке му ја разнишат конструкцијата и сега опремата е заглавена кај Раборци.

Дај бе некој нека става слики да го видам т'ва чудото..

демек видејте не, нии сакаме да одаме на школо, а нема веза, на владимир исто му се фаќе дали ќе оде или не

Само така се трескат а да питаш секој ке ти каже оти не му се оде. Само се бламират.

Абе видете сега, донекаде е во право Владимир ама штрајкот не е мој проблем, тоа е проблем на СОНК и владата. Тие решаваат кога ќе заврши штрајкот. И шо кога ќе се вратиме на школо кога нема да ни држат часови ќе кажат штрајкуваме и готово.

Ај бе стига за т`ва школо, расправајте се на темата за штрајко, пишајте тука шо е у врска со градо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom