Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ебати чудото 40 метри длго:nesvest: ццц замисли как ги е факал кривиинте на валандовско брдоа камионо шо влече е 700КС плус уше еден од зад бутаЈас ги видех как поминуваа низ транзиро јаки машини![]()
ебати чудото 40 метри длго:nesvest: ццц замисли как ги е факал кривиинте на валандовско брдоа камионо шо влече е 700КС плус уше еден од зад бута![]()
уше еден ретарт на повидокPazi se koo ke go kacuvas Valandovsko Brdo,nem od zad i tebe nekoj da te buta...![]()
уше еден ретарт на повидок![]()
Паметен човек:back:ауу Струмица е навистина прекрасна. треба да ја ставиме за главен град на Мекдонија.:icon_bigg во секој поглед е прекрасна :love3:
Пренесуваат опрема за топлификација Скопје која теже околу 600 тони, арно ама не можат да ја поминат преку некој мост оти ке му ја разнишат конструкцијата и сега опремата е заглавена кај Раборци.Пак се префрлиите на темата за школото. Има една таква у Образование и наука, за штрајко на СОНК. Повелејте там.
Де некој да ми каже за тај конвојо бе кај раборци, не можех да разберам шо е работтА?