Струмица

Кој ти кажа да одаме??Јас как шо знам нии од Струмица ќе си седеме уште малко дома...Никој не е излезел со соопштение оти треба да одаме утре на школо нии струмичане...а бе уживајте бе..бидејте спокојни...:helou:
е ако може да ни го скратат зимскио распису ке му е*ам матер на Дојчин:drk:

е ај утре тии шо е у гим нека пишат шо как да не мрзнам на тава ладно:smir:

Абе нели си 2ра? Ке почекаме да видаме тие од 1вата смена шо ке напраат ако одат они ке ооме и ние,, ак не, седи си дома.. шо толко тешко...

Абе доста првиите мобет за школо у таа тука тема, имате си посебна..

Нема одене на школо додека не кажат оти штрајкот се прекинува, шо не е јасно тука? Учат у скопје оти директорто на школите се од вмро, сичко е веке партиско нели глеете, ак не каже да учат ќе го сменат, ќе си турат друг.

Ај преку глава веке..

За прв пат се радувам шо директорката ми е есдесовка.:pos2::pos2:

Абе как ке ни го скратат распусто имате ли акл, професорите сакат ли да предават не се правејте глупави, нема шанси да учаме распусто, само може да ни бапнат саботите да ги учаме.

On ke ucil, znaci ke prelistuva ucebnicite, ke cita lektiri..
Ne kaza nisto za odene do skoolto. :)

Se izvinuvam za latinicata. Problemi.

И јас прошетах градо гледам се спрема за н.г се украсува бутиците полека полека носат нова гардероба,патовите закрпани.. уво уво.

Абе за изнајмуване место как се движат цените да го ем скапнанкооо ис пот 5 000 не дават да ги ем :)

Ак не ждерат они таа вечер не знам кога. Тогај им е шансата да зберат пари, посебно па тии шо се сопственици на такви локали, ептен си ги преценуват. Ама преку глава од славене у кафичи и пијанчене по градо, поарно кај некој другар дома фин, близок народ и уживанција а не замаране.
Саа па цени колко ќе качат низ бутиците тај месец, лудница...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom