Струмица

Братче јас се откажувам от нетком на крајо на тај месец нема чаре од них...

И јас немах,ЈБГ !: )
хаха Неткомовци, сега е интернето јак еј најозбилно форумо го отваре за 30 стутинки :)))))

П.С- Денеска ке биде јак, утре нема цел ден.:kesa:

MaxADSL рулзззззз стави и маки немаш:vozbud::vozbud::vozbud:
Додек да видаш ојдел лимито.
Абе глупо е на таваи јас ке ставам ама треба се да мислам на лимито затВА ми е на мене инече одма се префрлувам.

А, телекабел каков е ? добар лее да се префрлам на тај:?

Додек да видаш ојдел лимито.
Абе глупо е на таваи јас ке ставам ама треба се да мислам на лимито затВА ми е на мене инече одма се префрлувам.

А, телекабел каков е ? добар лее да се префрлам на тај:?
лимито е 10 ГБ не се мина ного брзо најного можеш да истрошеш од него 6-7 ГБ а и од 1ви Јануари ке нема лимит:toe::vozbud::vozbud:

е абе оди ли некој денеска на школо у Гим и имаше ли нешто де инфо малко:smir::helou:

На вратта ти пише ШТРАЈК, преѓи ка одаах до банката нешто, едни заледани пилина одаа на школо, мајни шо земале ташните, ами и опрема физичко носаа =))

На вратта ти пише ШТРАЈК, преѓи ка одаах до банката нешто, едни заледани пилина одаа на школо, мајни шо земале ташнити, ами и опрема физичко носаа =))
ццц дека ојде тај свето:nesvest::pos2::pos2:

Пак се префрлиите на темата за школото. Има една таква у Образование и наука, за штрајко на СОНК. Повелејте там.

Де некој да ми каже за тај конвојо бе кај раборци, не можех да разберам шо е работтА?

Коо е тва бе? Тимчеее у коо бројка си?

Момци шо разберааме за утре и утре ли нема да се уче???
Ај оти јас не слуснахј ништо, утре дали се уче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom