Струмица

Јас забележих украсено само после дтоорте семафори до фонтаанта

A so si mislaate vie,oti ke dobiite li nesto so taj strajk?Kak i da se vrtete gazo vee pak od pozadi?! :baeh:

Кој па кажа оти сака штрајк. :toe: За украсуваанто,, почнуват првин од доле од кај жито струмица па накај центаро одат.

Кој па кажа оти сака штрајк. :toe: За украсуваанто,, почнуват првин од доле од кај жито струмица па накај центаро одат.
Има некој работи од лани шо стоот, саа ке додадат нешо и толко ке е, нема да биде ептен изненадување ја таа торатата на центаро га ставии да висе кај семафооорто :)

Пак зијан кее.. облеки, пиене јадене, изнајмуване локале..

Ама битно е јако да се пумине. :vozbud:

Neli kazaame oti prvo za 1-vi Maj ke se dogovarame pa posle za Nova Godina?Emi saa ukrasuvat ama nekoj tva ke go plate,pazejte dek ja ostavate koolta oti ke ja apne ginezo,ke ja vides na pajako kacena...

Пак зијан кее.. облеки, пиене јадене, изнајмуване локале..

Ама битно е јако да се пумине. :vozbud:

Е лани и полани си поминах.......

Полани бех у болницата на инфузија оти ненормална алергија ми излезе, одих цел распуст на болница секој ден по 2-3 инекции едвај се спасих..

Лани,, 2 пива едвај у Холидеј... Таа година, оште не сме одредиле дек ке сме, ама у такво место пак не ми се оде... Кој ке има таа година на горе? Лани знам оти беше Пол Окенфолд...

еии, абе ного скапо вај година за локалите да го емм под 5000 не дават да ги емм, секаде е скапо а за 7-8 саати е работтта, али такво е да го еебаш еднач е тава мора да се ислава :)

чувеци тва чудото турбинта утре ке била у струмица на транзито.саа бех да га видам има камионе интересна работа е.

По потекло, од страната на мајка ми сум струмичанка, така да мн. често ја посетувам Струмица. Всушност едвај чекам да дојде летен или зимски распуст, за да одам таму на недела дена, и да можам со вујко ми да се журкам по цела вечер. Ноќниот живот е далеку подобар од оној во Скопје, а пијалоците им се со доста пониски цени. Ок, тоа до некаде е и нормално зашто Скопје е главен град. Ама не само ноќниот живот, туку и Струмица како град мн. ми се допаѓа. Паркот што пред неколку години го направија е преубав, но најмн. го сакам корзото и покрај тоа што кога излегувам со вујко ми морам на секои 2 чекори да застанувам, за он со некој да се поздрави:) Онака, потсетува на оние стари времиња и ми се допаѓа што сеуште останало тоа корзо, само да излезеш и да си се прошеташ:)

Корзото уште е шема, шеташ одгоре додоле и пак назад само да се поздраваш со сите, и да те видат. :kesa:

По потекло, од страната на мајка ми сум струмичанка, така да мн. често ја посетувам Струмица. Всушност едвај чекам да дојде летен или зимски распуст, за да одам таму на недела дена, и да можам со вујко ми да се журкам по цела вечер. Ноќниот живот е далеку подобар од оној во Скопје, а пијалоците им се со доста пониски цени. Ок, тоа до некаде е и нормално зашто Скопје е главен град. Ама не само ноќниот живот, туку и Струмица како град мн. ми се допаѓа. Паркот што пред неколку години го направија е преубав, но најмн. го сакам корзото и покрај тоа што кога излегувам со вујко ми морам на секои 2 чекори да застанувам, за он со некој да се поздрави:) Онака, потсетува на оние стари времиња и ми се допаѓа што сеуште останало тоа корзо, само да излезеш и да си се прошеташ:)
Следнио пат ка ќе дојдеш, викни не нас :):)

Тва мора сите да го изгледате.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ЛЕГЕНДИИИИИИИИИИ ЈА ЗА ТВА ГО САКАМ НОГО ГРАДООООО :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

хахаха... вика од 10000 до најголема 2000 хахахахха................. будалиииииии

Тва мора сите да го изгледате.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ЛЕГЕНДИИИИИИИИИИ ЈА ЗА ТВА ГО САКАМ НОГО ГРАДООООО :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

хахахахахаха....
- Па зимал сум од 10 илјади паа до крајна цена 2 илјади....
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ЛЕГЕНДИ ! ! !

Муахахахаа Неможат да се одделат од камерата, да имаше как пола саат ќе мајаа рака. :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom