G
GoddessOfRock
Гостин
Јас забележих украсено само после дтоорте семафори до фонтаанта
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A so si mislaate vie,oti ke dobiite li nesto so taj strajk?Kak i da se vrtete gazo vee pak od pozadi?! :baeh:
Има некој работи од лани шо стоот, саа ке додадат нешо и толко ке е, нема да биде ептен изненадување ја таа торатата на центаро га ставии да висе кај семафооортоКој па кажа оти сака штрајк.За украсуваанто,, почнуват првин од доле од кај жито струмица па накај центаро одат.
Пак зијан кее.. облеки, пиене јадене, изнајмуване локале..
Ама битно е јако да се пумине.![]()
Следнио пат ка ќе дојдеш, викни не насПо потекло, од страната на мајка ми сум струмичанка, така да мн. често ја посетувам Струмица. Всушност едвај чекам да дојде летен или зимски распуст, за да одам таму на недела дена, и да можам со вујко ми да се журкам по цела вечер. Ноќниот живот е далеку подобар од оној во Скопје, а пијалоците им се со доста пониски цени. Ок, тоа до некаде е и нормално зашто Скопје е главен град. Ама не само ноќниот живот, туку и Струмица како град мн. ми се допаѓа. Паркот што пред неколку години го направија е преубав, но најмн. го сакам корзото и покрај тоа што кога излегувам со вујко ми морам на секои 2 чекори да застанувам, за он со некој да се поздравиОнака, потсетува на оние стари времиња и ми се допаѓа што сеуште останало тоа корзо, само да излезеш и да си се прошеташ
![]()
Тва мора сите да го изгледате.
ЛЕГЕНДИИИИИИИИИИ ЈА ЗА ТВА ГО САКАМ НОГО ГРАДООООО![]()