Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е јас уше од 5:30 бех пред гим![]()
Имало некаде изградено нова зграда за економскио и факултето по информатика. фалило само уште да се уреде у натре. Дека се наваѓе таа зграда? Информејшн?
Човеци, абе помина ли тај конвојо, или оште е кај Раборци?
знааш ли дека е раборци? шо тропаш така само кај македонска куќа се :kez:Мосто кај раборци попуштил па нешто повеќе ќе се задржале...
ццц има и од Марс тука има.... абе тај камионо со треба да однесе железо у Скопје тај големио 40 метра е длг и 500 тони тежок за тие шо не знаеја:smir:КАКОВ КОНВОЈ БЕ?
Полека малце, ного се избрзуваш. Вчера разберах оти биле до Раборци, и тама застанале оти мосто не бил уредо нешто. А денеска дека се незнам.знааш ли дека е раборци? шо тропаш така само кај македонска куќа се :kez:
Носат некои делови за нафтоводо шо ќе е со Бугарија. Мислам оти деловето се од Турција, па тука ќе мине, Струмица, Штип, Велес и Скопје.КАКОВ КОНВОЈ БЕ?
Aj kazi mi kak ke se snajdes?Ke oosh u nekoo politicka partija,ke lepas plakati za nih i ke se karas i tepas s's site i so napravil.Ako imas skolo kak i da e nekoj den nekoj ke go vide tvojo kvalitet i ke t ezeme negde na rabota?Jas znam oti ich ne vi uche ama jebi ga,mora se...
АГРОФОЛИЈА как се викаше таа грчката фирма... спроти бензинската на лукоил
ај кажи ми знааш ли дека е раборци?:smir:Полека малце, ного се избрзуваш. Вчера разберах оти биле до Раборци, и тама застанале оти мосто не бил уредо нешто. А денеска дека се незнам.
Носат некои делови за нафтоводо шо ќе е со Бугарија. Мислам оти деловето се од Турција, па тука ќе мине, Струмица, Штип, Велес и Скопје.