Струмица

Имало некаде изградено нова зграда за економскио и факултето по информатика. фалило само уште да се уреде у натре. Дека се наваѓе таа зграда? Информејшн?

Имало некаде изградено нова зграда за економскио и факултето по информатика. фалило само уште да се уреде у натре. Дека се наваѓе таа зграда? Информејшн?

АГРОФОЛИЈА как се викаше таа грчката фирма... спроти бензинската на лукоил

Човеци, абе помина ли тај конвојо, или оште е кај Раборци?

Со турбиинта ли?? На вестте мислам дека кажуваа, би требало да е помино. Ама не сум сигурна

Мосто кај раборци попуштил па нешто повеќе ќе се задржале...

знааш ли дека е раборци? шо тропаш така само кај македонска куќа се :kez:
Полека малце, ного се избрзуваш. Вчера разберах оти биле до Раборци, и тама застанале оти мосто не бил уредо нешто. А денеска дека се незнам.
КАКОВ КОНВОЈ БЕ?
Носат некои делови за нафтоводо шо ќе е со Бугарија. Мислам оти деловето се од Турција, па тука ќе мине, Струмица, Штип, Велес и Скопје.

Aj kazi mi kak ke se snajdes?Ke oosh u nekoo politicka partija,ke lepas plakati za nih i ke se karas i tepas s's site i so napravil.Ako imas skolo kak i da e nekoj den nekoj ke go vide tvojo kvalitet i ke t ezeme negde na rabota?Jas znam oti ich ne vi uche ama jebi ga,mora se...

Ако знааш да се снајдаш ќе се снајдаш. Има чувеци шо имат завршано разни факултете и пак немат работа, а има чувеци со средно шо се на високи функции.

АГРОФОЛИЈА как се викаше таа грчката фирма... спроти бензинската на лукоил

Агроефодија.

Полека малце, ного се избрзуваш. Вчера разберах оти биле до Раборци, и тама застанале оти мосто не бил уредо нешто. А денеска дека се незнам.

Носат некои делови за нафтоводо шо ќе е со Бугарија. Мислам оти деловето се од Турција, па тука ќе мине, Струмица, Штип, Велес и Скопје.
ај кажи ми знааш ли дека е раборци?:smir:

Aj не претеруви са, да не ни затворат теми4ката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom