Струмица

Седејтe си дома шо ви треба тава школо :)

Аууу,ај бе шо се опнуваш ти на мене?Коо дете сака да оде на школо бе,КОО ?:tapp:

Мирен, сигурно не знааш шо е опнуване.
Мислам оти 99% не сакат, фраере.. ама ко ќе пораснеш, ко ќе завршеш со образованието ќе сфатиш колку ти фале.

Секој си уче од својте грешки. :kesa:
Драги, џабе објаснуваш ко нема кој да те сфате, такви им се времиинта. :smir:

Мирен, сигурно не знааш шо е опнуване.
Мислам оти 99% не сакат, фраере.. ама ко ќе пораснеш, ко ќе завршеш со образованието ќе сфатиш колку ти фале.

Секој си уче од својте грешки. :kesa:
Драги, џабе објаснуваш ко нема кој да те сфате, такви им се времиинта. :smir:
Пред се извини за испадот од преги,постар си морам да те почитувам!Знам дека е така,дека без школо ништо не бива..Ама ајде кажи ми,едно дете шо му се оде на школо?
Баш тоа седиме до 1-2 пред компјутер,стануваме во 12(јас лично),одам на тренинг,се враќам па излегувам и тоа е ....Проби да не разбераш !:)

Пред се извини за испадот од преги,постар си морам да те почитувам!Знам дека е така,дека без школо ништо не бива..Ама ајде кажи ми,едно дете шо му се оде на школо?
Баш тоа седиме до 1-2 пред компјутер,стануваме во 12(јас лично),одам на тренинг,се враќам па излегувам и тоа е ....Проби да не разбераш !:)

Јас би сакал.. ама ако се уче некои работи шо стварно ке ни требат у живото а не как саа как на пример филозофија шо мислал некој за Исус. Шо ме боле патката кој шо мислал тва е индивидуална работа... :tapp: Сакам да учам нешто шо ке ми треба за понатама у живото.. Ама јбг, назад сме со образованието нии.....

Moш тај некој бил ного паметна индивуда па сакат да се огледувате на него и неговите гледања и сфаќања кон светот. :kesa:

Јас би сакал.. ама ако се уче некои работи шо стварно ке ни требат у живото а не как саа как на пример филозофија шо мислал некој за Исус. Шо ме боле патката кој шо мислал тва е индивидуална работа... :tapp: Сакам да учам нешто шо ке ми треба за понатама у живото.. Ама јбг, назад сме со образованието нии.....

је**ш му матер, јас тука правих маабето со една момичка од мк тука сега уче 10 одд(3та) год. тука не училе толко как кај нас....само тава шо ќе и треба за понатама, не ги замарале ного со глупости, ама за хитлер мора да знааш на вода :pos2:

је**ш му матер, јас тука правих маабето со една момичка од мк тука сега уче 10 одд(3та) год. тука не училе толко как кај нас....само тава шо ќе и треба за понатама, не ги замарале ного со глупости, ама за хитлер мора да знааш на вода :pos2:
Они за Хитлер сите си знаате, ама нии дали знааме се за Александар Македонски,тава е работта.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Шкоолто мош ќе ти даде диплома, ама ако не се снајдаме сами у живото дипломата може да си га завииме како тутурутка и да си га бутнаме у газо.

Ае да сте живи и здрави сите.

Aj kazi mi kak ke se snajdes?Ke oosh u nekoo politicka partija,ke lepas plakati za nih i ke se karas i tepas s's site i so napravil.Ako imas skolo kak i da e nekoj den nekoj ke go vide tvojo kvalitet i ke t ezeme negde na rabota?Jas znam oti ich ne vi uche ama jebi ga,mora se...

Денеска во гимназијата биле заклучени вратите=)
Така да,2год и 4год....не се мачејте да одате=):smir:

Сите од 4та година бее залетани да одат, фала шо кажа!

ПС. Исто така ќе се залетани да одат и ако кажат ќе ги враќате деновто!

Со мене на чело!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom