Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕЕ тим4ето не праа глупости само го банираа малко :pos2::pos2:шо глупост има сега напраано тимчето ?
него утре ќе се оде ли на школо или пак дома ?
Аууу,ај бе шо се опнуваш ти на мене?Коо дете сака да оде на школо бе,КОО ?![]()
Мирен, сигурно не знааш шо е опнуване.
Мислам оти 99% не сакат, фраере.. ама ко ќе пораснеш, ко ќе завршеш со образованието ќе сфатиш колку ти фале.
Пред се извини за испадот од преги,постар си морам да те почитувам!Знам дека е така,дека без школо ништо не бива..Ама ајде кажи ми,едно дете шо му се оде на школо?Секој си уче од својте грешки. :kesa:
Драги, џабе објаснуваш ко нема кој да те сфате, такви им се времиинта. :smir:
Пред се извини за испадот од преги,постар си морам да те почитувам!Знам дека е така,дека без школо ништо не бива..Ама ајде кажи ми,едно дете шо му се оде на школо?
Баш тоа седиме до 1-2 пред компјутер,стануваме во 12(јас лично),одам на тренинг,се враќам па излегувам и тоа е ....Проби да не разбераш !![]()
Јас би сакал.. ама ако се уче некои работи шо стварно ке ни требат у живото а не как саа как на пример филозофија шо мислал некој за Исус. Шо ме боле патката кој шо мислал тва е индивидуална работа...Сакам да учам нешто шо ке ми треба за понатама у живото.. Ама јбг, назад сме со образованието нии.....
Они за Хитлер сите си знаате, ама нии дали знааме се за Александар Македонски,тава е работта.је**ш му матер, јас тука правих маабето со една момичка од мк тука сега уче 10 одд(3та) год. тука не училе толко как кај нас....само тава шо ќе и треба за понатама, не ги замарале ного со глупости, ама за хитлер мора да знааш на вода :pos2: