Струмица

Еј абе и јас ѓи знам пакетите припејд/постпејд, а ако си припејд (на картичка) дали ќе треба да купуваш опрема и сл. глупости, питам за лаптопо, имам wireless на него, па дали треба нешто дополнително?
У проспекто пише оти за тие пакете од 299 и 499ден. ти треба:
999ден за Wi-Fi USB
1999ден за Wi-Fi Access Point
2499ден за Wi-Fi Router
500ден за нивна инсталација на тие уреди.

Ало абе шо се замарате јас оште имам од тај 30 дена бесплатен шо е а не знам оти оште не ми е истечан коо го дотепувамм, уште од лето го користам од август месец....А как шо гледам на посто погоре од лорд дракула ептен скапо излева за да се приклучаш на нивната мрежа од них да користаш интернет.

Off Topic: На мене ми треба wireless рутер ако продава некој на старо, ама исправен да е не некој дотепан до кај 1000 - 1200 денара нека пише ПП да се договораме шо, как....ај поздрав саа одам да спиим....:pos2::pos2:

Ха=хахах помеѓу часовите просториите се закључени, учениците се вонка од училниците и така да немало да седаш на одморо, хах-ахаха
:pipi:

ТОЧНО! На одморто кабинето се заклучени освен ако не е професоро у кабинето, и учениците немат ни клуч ни ништо од дека шо се пуште струјата за компјутерто....А ако у гимназијата им дозволуват да прават шо сакат со компјутерто се гледе колко време ке имат компјутере...

ТОЧНО! На одморто кабинето се заклучени освен ако не е професоро у кабинето, и учениците немат ни клуч ни ништо од дека шо се пуште струјата за компјутерто....А ако у гимназијата им дозволуват да прават шо сакат со компјутерто се гледе колко време ке имат компјутере...

Абе човек веќе не ги заклучуват вратите а од кутиита од дек шо се пуште струјата клуч имат служитељто, иначе компјутарто ги акаме дирекно на штековто од стаарта инсталација. Тка да има смех.

Веќе почнаа да се преебуват компјутерите.
Кај нас еден има цркнано. :pos2:

Еми как нема да се преебуват, кинеска роба. Тии компјутере децата у Кина ги склопуват на часове по ОТП и тава од 4 до 6 одд. :)

Еми как нема да се преебуват, кинеска роба. Тии компјутере децата у Кина ги склопуват на часове по ОТП и тава од 4 до 6 одд. :)

За по некои предмети премија се ...и не заборавајте сепак е школо ...:)

Де бе некој нека се пријава ако има wireless рутер за продаване или ако знаа некој шо продава на старо....Ај по 100ти пат пишам, не е можно у толкав така град да нема никој рутер за продаване....поздрав:pos2:

шо мисљате, кафичо ГАЛАКСИЈА, кој бај д веј има најдобра позиција на градското корзо, да го купе некој од познатите струмички газди (на пр. некој од газдите на сегашните шемаџииски кафиче), колку по ќе заживее тај кафич, па не мора дури ни името да му се смене.Одма право сите ќе почнат да одам там на кафе...Иииии, шо увво ќееее....:vozbud:

Tама никојпат е немало атмосфера.
Безразлика газди, име..
Добра локација е.. треба им нешто да привлечат тај народ.

абе слуши ми зборо, само до газдите е.Земи го примеро со ПЛАТИНУМ,никојпат не е имало повеќе народ од тва лето. А дури ни инвентаро не е сменан од претходнио бар. Ама не е битно. Затва СЕЛЕКТ саа нагоре гледа за народ, оти ПЛАТИНУМ е ц-цка :) А кој одаше толко ка беше ХХЛ или Ексцес или Јуникорн...Одаше народ ама не толко. А Галаксија е добар кафич, и да дознаам оти го сменил името у Гламур 2, М&М 2, 19-2, одма ќе се нацртам там...Не мора дури ни да реноивират...:)

абе слуши ми зборо, само до газдите е.Земи го примеро со ПЛАТИНУМ,никојпат не е имало повеќе народ од тва лето. А дури ни инвентаро не е сменан од претходнио бар. Ама не е битно. Затва СЕЛЕКТ саа нагоре гледа за народ, оти ПЛАТИНУМ е ц-цка :) А кој одаше толко ка беше ХХЛ или Ексцес или Јуникорн...Одаше народ ама не толко. А Галаксија е добар кафич, и да дознаам оти го сменил името у Гламур 2, М&М 2, 19-2, одма ќе се нацртам там...Не мора дури ни да реноивират...:)

Види саа тка да ти кажам: Струмица е град со 40 000 народ, неможе сите кафиче да се пуни и да работат фул нон-стоп. Газдата е газда, ако он не понуде нешто со шо ќе привлече народ нема ни да има народ и ќе пропајѓе. Пошто сме малечок град битна работа е и тава каков народ ќе почне да иде у тај кафич. Пример ти е 19, нели у моменто нај шемаџииски кафич, а да ги питаш зашо одаш у 19 ќе ти кажат оти сите одат там нели? Друг пример тее Заир. Заир порано беше најпун кафич, а сега моле за народ и проблемо е у тава шо нема нешто повеќе уложано или реновирано, знам оти реновираа лани ама па исто е - темник. А за Галаксија, там не оде ного народ оти повеќе шо седнуват там се од селата и знааш каков е нашио народ.... да не објаснувам на там сами си знаате.

П.С. Jас чат-пат седам у 19 ама најпријатно мее у Екстрим. Не знам зашо тка. :)

го почитувам твојто мисљење, ама и сепак стојам на мојто...галаксија може и да ја реновират и златни маси да стаат ама оште ќе ја има истата репутација и пак истите ќе си излеват там. а зад неа ак стоо некоо звучно име, е тогај да видаш...Малко глупа е таквата ситуација, ама такви сме нии струмичане...:uvo:

Заради народо нема работа галаксија. Не одат фаци, ного од село имало там.. кој да питам така ми вика.

Заради народо нема работа галаксија. Не одат фаци, ного од село имало там.. кој да питам така ми вика.

Тава ми беше маабето и на мене. Сите така кажуват.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom