Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gimnazijata ne izlevale od ucilnicite.. kaubojskoto e drugo dvajse.![]()
Секој предмет у посебен кабинет.. мора да излезаш, за кај нас.
Иначе.. фајкате од сити кафе нет? oO
Да бе човек, ем тва знааш каков јак сигнал. А и од Селект фаќе. Иначе да ви кажам Sun wireless, веќе работат. Јас вчера си земах картичка од 100 денара, имаш 512Мб лимит, и 384кбс брзина. За мобилен е суперСекој предмет у посебен кабинет.. мора да излезаш, за кај нас.
Иначе.. фајкате од сити кафе нет? oO
нема веќе теретана за него, ного е ујачан, не си знаа сиилта =))Еми кога дават на идиоти да отклучат/заклучат вратата как сакаш после вонка да не вадат... го скрши клучо. (не го кажувам детенцето, не сакам да го мешам :pos2: )
нема веќе теретана за него, ного е ујачан, не си знаа сиилта =))
А и.. од понеделнико престанаа да закључуват, стигнало некоо писмо од скопје.
Па ај шо можам ќе објаснам. Јас земах си проспектче со цените и ме аресат, добри се. Значи:A za kompjuter kakov e zatva so jas go imaah kako test ko bese oste????? Aj pisi bas me interesire za SUN WIRELESS nesto poveke ajajajaj
Па ај шо можам ќе објаснам. Јас земах си проспектче со цените и ме аресат, добри се. Значи:
Имаш картичка шо се зима од тама, и траа само 30 дена, ќе изгребаш кодо и го пишаш на интернет и воаља, имаш нет.
384кбс брзина, 512мб лимит - 99ден
1мбс брзина, 6gb лимит - 299ден
1мбс брзина, 12гб лимит - 499ден
Имаш и со договор на една година ама треба опрема да си земаш
1мбс брзина, неограничен даунлоад - 699ден, 825 со ддв
2мбс брзина, исто неограничен - 999ден, 1179 со ддв
Има оште паќете, ама мрза ми е да пишам саа, ако сакате повеќе информаци одејте у Глобал на 3ти спрат, одма до вратта на Гала
кафе.
Па ај шо можам ќе објаснам. Јас земах си проспектче со цените и ме аресат, добри се. Значи:
Имаш картичка шо се зима од тама, и траа само 30 дена, ќе изгребаш кодо и го пишаш на интернет и воаља, имаш нет.
384кбс брзина, 512мб лимит - 99ден
1мбс брзина, 6gb лимит - 299ден
1мбс брзина, 12гб лимит - 499ден
Имаш и со договор на една година ама треба опрема да си земаш
1мбс брзина, неограничен даунлоад - 699ден, 825 со ддв
2мбс брзина, исто неограничен - 999ден, 1179 со ддв
Има оште паќете, ама мрза ми е да пишам саа, ако сакате повеќе информаци одејте у Глобал на 3ти спрат, одма до вратта на Гала кафе.