Струмица

^ ninanajna спремна ли си за утре. :vozbud:
хехех ако мислаш на нико нинанјана нема ми врска со Елена дека га обожавам ного го ставих оти тај шо го сакаах беше зафатен:helou:а првото шо м итекна беше нинанајна

тие диструбуцијата не мора да дојдат после 2 саата да дигнат осигурачо не...и жицата пак не га изолираа пак да дујне еден ветар пак ке се направа спој...
:kesa:

Осети ли ударецо? Баја беше блиско (тук тај дел на градо кај н.в.)

hahahahahahhahahahahahahah Oblivion me nasmeja abe deca isklucuvajte kompjuterto dodeka treska....A deka tresna bas me interesira??????????

Поима немам дек тресна ама од акл ме извади!:):vozbud:

Kjuti i jas isklucuvah tuka kompjutare sistemo tv abe havarija ama aj pomina saa ide na red aj pogodejte so???????

EXTREME (standard shema skoro domovina)

Хаха уште еден шо Екстрим му е втор дом. :smir:

Абе најувво е, порелаксирачко место од тва здрааве.

Koj so saka neka kaze ama odkoga go otvorija sme tam sekoj den dodeka beh sredno i sekoj vikend ovaa godina otkoga ojdeh na fakultet nema zamena:))))) Nema li uste nekoj extrimdzija?????????

Нема ден а да не одам у екстрим, секоо вечер сам тама а и преко дено знааме со другаарто да поминаме накај екстрим :).

Јас мислам саа коо ќе одам на факултет Екстрим најного ќе ми недостига. :pos:

Heheheheeh mene i ne mi nedostigase tolku ama flevam doma u 22h a veke 23ipol sum u extreme:))) Sepak u sofija nemaame kafe shema...dali ke sedas dali ke stoes u kafic pivoto i birenite fastci i nisto drugo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom