AtoM-AnT
Dexter
Mislam deka STRUMICA EPTEN SUCKS :pos2::pos2::pos2:Pno bese narod kako za nedela --But Strumica sucks u posledno vreme lani i polani mislam nogo po ziv bese narodo saa neshto ic ne me arese :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka STRUMICA EPTEN SUCKS :pos2::pos2::pos2:Pno bese narod kako za nedela --But Strumica sucks u posledno vreme lani i polani mislam nogo po ziv bese narodo saa neshto ic ne me arese :nenene:
Pno bese narod kako za nedela --But Strumica sucks u posledno vreme lani i polani mislam nogo po ziv bese narodo saa neshto ic ne me arese :nenene:
Mislam deka STRUMICA EPTEN SUCKS :pos2::pos2::pos2:
Утре одаме на градо, у Скопје. :pos2:Хаха, добродојдовте во клубот, само шо требаше оддамна да се зачленете. :smir:
Srekja sho ne sum u Strumica i ne sum redoven chlen na klubo ama koo si idam se sho gledam e kjutuci kak dremat po kafichite i samo ogovarat ama neli vazhno e da si u guzhvata i da vikash oti si bil na nogo jako mesto!Хаха, добродојдовте во клубот, само шо требаше оддамна да се зачленете. :smir:
A si gi zema li novite papuci i novata dziletka?Утре одаме на градо, у Скопје. :pos2:
Ѓоамити земах ги.A si gi zema li novite papuci i novata dziletka?
Ного скапо го плаќате бе. Јас ќе одам сабајлето со таксист околу 450 ден. ќе платам ама само еден правец. Ќе останам до кај недела, освен на фудбало, четврток у Колосеум, у сабота ќе одам и на кошарка и нешто одбојка имало у недела.![]()
Говораах трујца ак останете... така арно излева за 4...Зш ако се збереме 4 ќе платаме по 900 денара од човек и тва ти е и повратна право.
Исти курац.:helou:
Aj malko da ja pofaleme i Strumica,ne oti sum strumicanka ama za noken zivot nema ni raven neli!![]()
Ја некој шо си го сака и цене градо а не како некој шо се разочарани оти музиката не и га погодиле у кафичо дек шо биле :helou:Vo nisto ni nema raven :baeh::wink:
Ne e problemo do mladinata tuku do drugo neshto,u Strumica nema prodavnica za panciri i za tva site koo izlevat se plashat da ne gi pogode nekoo pesna u srceto i morat mirni da si sedat :pos2::pos2::pos2:Ја некој шо си го сака и цене градо а не како некој шо се разочарани оти музиката не и га погодиле у кафичо дек шо биле :helou: