Струмица

Не сум го слушнал именако как пее :) Напиши тука импресии ако одеш или ако си била веќе. Убав помин ако одеш

Фала.

Минатио пат бех, имаах клипче снимано од мобилнио ама го избришах, иначе гласо ного му потсетува на Тоше, да те наеже додека слушаш, затва јас додека бех испеа само една песна од него, повеќе стари македонски песни пееше, ама у секој случај интересно е да се присуствува. Добра атмосфера праа. :smir:

Фала.

Минатио пат бех, имаах клипче снимано од мобилнио ама го избришах, иначе гласо ного му потсетува на Тоше, да те наеже додека слушаш, затва јас додека бех испеа само една песна од него, повеќе стари македонски песни пееше, ама у секој случај интересно е да се присуствува. Добра атмосфера праа. :smir:
На мене пари да ми дават не одам на мак. пеаче незнам зашо ама сите ми се аматери - само Тоше Проевски беше професионалец. А за другите да ги слушам там как блеет да си трошам времето за них... ќе почекат малце :uvo:

Абе океј е тва ама зашо да ги осудувам пред да слушнам?
Не оти јас нешто посебно сум импресионирана од них, ама барем ќе разбијам монотонија малко. Окапах у Екстрим. :)

Ја утнавте темата, отидовте за пејачите тоа во Музика ....темава е за Струмица..
Инаку само малко да кажам нешто,
Тоше Проески од кога умре сите го правете професионалец , кога не беше умрен го правевте педер !! тоа е јасно и така е ... :tapp:
Извинете за оф-топикот..

Ја утнавте темата, отидовте за пејачите тоа во Музика ....темава е за Струмица..
Инаку само малко да кажам нешто,
Тоше Проески од кога умре сите го правете професионалец , кога не беше умрен го правевте педер !! тоа е јасно и така е ... :tapp:
Извинете за оф-топикот..
Некој да ама јас лично не сум кажал оти е педер...
Само ме нервираше што пее на српски и како предавник го сметаах...
Зашо на пр. Желко Јоксимович не пее на македонски...
Цитат само, повеќе не правам за музика муабет тука на таа тема :)

Ништо нема да направиш ако вака само се нервираш ...
Ке одаш таму пред них ке кажеш ке почнаш да се кареш у пм веке е дојдено ке ги направиш партал мора да ти стават ке кажеш ем унапред ви плаќам ем па сега мајтап ке си играте со мене испцуј ги ако е додјено до толку и ке ти го направат ке видиш, оди тама кај них во канцеларијата ..
И ќе одам да знаеш тва нигде го нема... мора да накачат бе ќе ги е*ам од дек се!

И ќе одам да знаеш тва нигде го нема... мора да накачат бе ќе ги е*ам од дек се!
Мораш, имавме ние кај баба ми случај сега малку ке утнам темава ама ајде .... имаше намавме вода и сега оклучуија на другите кај нас не оти не сме приклучени на новаата па последа ти пуштат треба и 1 ден 2 дена се изнервираааме и отидовме таму им се распискаавме таму баба ми и утредента уште рано рано дојдоа да прават а и плус сите белешки платени а и плус тава ти унапред плаќаш нема смисла ке видиш оди таму и ке ти средат ...

Мораш, имавме ние кај баба ми случај сега малку ке утнам темава ама ајде .... имаше намавме вода и сега оклучуија на другите кај нас не оти не сме приклучени на новаата па последа ти пуштат треба и 1 ден 2 дена се изнервираааме и отидовме таму им се распискаавме таму баба ми и утредента уште рано рано дојдоа да прават а и плус сите белешки платени а и плус тава ти унапред плаќаш нема смисла ке видиш оди таму и ке ти средат ...
А нели можаш да пишаш само на струмички, така ного глупо стоо, и струмички и литературно.. :nesvest:

Е арно де, се праа мабет оти некој пејач ќе пејал у Струмица, и тва е у врска со градо шо толко прашина се дига.

Оти ако пишаме само шо се дешава у Струмица нема да пишаме ништо оти ништо не се дешава.

:bip:

А нели можаш да пишаш само на струмички, така ного глупо стоо, и струмички и литературно.. :nesvest:
мрзе ме саа, как пишам така да не ти прече случајно ? ... :toe:

Шо сакаш бе ти не си саам изгледа.или не си напатил как шо ми стоо треба да напаташ..У скопје имаах интернет од телекабел ми вика 4 мбит а добивам 384 најного шо дигна.. и саа зашо да не им верувам на кабелнет ка барем они не лажат викат толко и толко...а и од телекомо сум изгорен така да немам намера да се исклучам од Кабел нет....

Чекам јас да ми помине договоро на нетком да го ебам и одма го исклучувам ..
Се мислам дали после кабел нет или телекабел ама телекабел кее изгледа право и телекабел ке приклучаме ... :vozbud:

Играјах си с'с телевизоро, и најдех 60 канала сосе инфо канало...
Толко ли са или сам испуштил нешто? За Кабелнет праам маабет.

Играјах си с'с телевизоро, и најдех 60 канала сосе инфо канало...
Толко ли са или сам испуштил нешто? За Кабелнет праам маабет.
НАЈДЕ 60 ПРОГРАМИ ОД КАБЕЛНЕТ ????
Не ме зајбавај јас дома имам 35 ти викаш 60 си нашол лелее ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom