SV-Strange
Sorcerer Supreme
И кај мене има 60 канала, само уште не сум ги видел оти цел ден на работа... а моите ме обавестии 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

НАЈДЕ 60 ПРОГРАМИ ОД КАБЕЛНЕТ ????
Не ме зајбавај јас дома имам 35 ти викаш 60 си нашол лелее ....
:helou::helou:

Стварно ли не било сигурно за отварањето на еконосмки факултет тука во ср?
Епа треба да седнаш и да тераш...:helou::helou:
BTW може ли некој да ми даде листа кој канале ги има на Кабелнет за да можам да ги најдам сите, да не местам еден канал по 10 пати...?![]()

Па нели ќе отвараа, и информатички и економски ?
Така си играт мајтап со народо.
Аман бе човек.. неќам ништо повеке туку сакам да го користам пакето за тај шо сам платил имам платено цела година 710 а користам 400 денара интернет и плус тва ни таа гарантирана брзина шо е на најслабио пакет од 400 не га постига и шо сам сакал после а? :ija: бтв ти у кабелнет да не работашШо сакаш бе ти не си саам изгледа.или не си напатил как шо ми стоо треба да напаташ..У скопје имаах интернет од телекабел ми вика 4 мбит а добивам 384 најного шо дигна.. и саа зашо да не им верувам на кабелнет ка барем они не лажат викат толко и толко...а и од телекомо сум изгорен така да немам намера да се исклучам од Кабел нет....

Епа треба да седнаш и да тераш...:helou::helou:
BTW може ли некој да ми даде листа кој канале ги има на Кабелнет за да можам да ги најдам сите, да не местам еден канал по 10 пати...?![]()
Јас два саата и кусур ги редих, ама си ги подредих по ќееф...
Прво македонските, и после тематски...
странски телевизии, научни програми, филмове, спорт, музика, вести...

Лол нели можаш да распознаваш 2 различни канала .ццц
Иначе јас околу 49-50 имам наместено...
60 канале не е ништо за разлика од тие шо ги имам.... така да не е тешкоАбе можам да распознаам, ама работа е шо не знам кој се новите канале, од дека да ги знам јас 60 канале?