SV-Strange
Sorcerer Supreme
И кај мене има 60 канала, само уште не сум ги видел оти цел ден на работа... а моите ме обавестии 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НАЈДЕ 60 ПРОГРАМИ ОД КАБЕЛНЕТ ????
Не ме зајбавај јас дома имам 35 ти викаш 60 си нашол лелее ....
Стварно ли не било сигурно за отварањето на еконосмки факултет тука во ср?
Епа треба да седнаш и да тераш...:helou::helou:
BTW може ли некој да ми даде листа кој канале ги има на Кабелнет за да можам да ги најдам сите, да не местам еден канал по 10 пати...?![]()
Па нели ќе отвараа, и информатички и економски ?
Така си играт мајтап со народо.
Аман бе човек.. неќам ништо повеке туку сакам да го користам пакето за тај шо сам платил имам платено цела година 710 а користам 400 денара интернет и плус тва ни таа гарантирана брзина шо е на најслабио пакет од 400 не га постига и шо сам сакал после а? :ija: бтв ти у кабелнет да не работашШо сакаш бе ти не си саам изгледа.или не си напатил как шо ми стоо треба да напаташ..У скопје имаах интернет од телекабел ми вика 4 мбит а добивам 384 најного шо дигна.. и саа зашо да не им верувам на кабелнет ка барем они не лажат викат толко и толко...а и од телекомо сум изгорен така да немам намера да се исклучам од Кабел нет....
Епа треба да седнаш и да тераш...:helou::helou:
BTW може ли некој да ми даде листа кој канале ги има на Кабелнет за да можам да ги најдам сите, да не местам еден канал по 10 пати...?![]()
Јас два саата и кусур ги редих, ама си ги подредих по ќееф...
Прво македонските, и после тематски...
странски телевизии, научни програми, филмове, спорт, музика, вести...
Лол нели можаш да распознаваш 2 различни канала .ццц
Иначе јас околу 49-50 имам наместено...
60 канале не е ништо за разлика од тие шо ги имам.... така да не е тешкоАбе можам да распознаам, ама работа е шо не знам кој се новите канале, од дека да ги знам јас 60 канале?