Струмица

И кај мене има 60 канала, само уште не сум ги видел оти цел ден на работа... а моите ме обавестии :)

оУуу, сигурно и јас имам ебагО...
Треба да седнам на телевизорот малку ама имам тупо далинско никак не го сфакам незнам од кај да бирам програми ебаго ..

Стварно ли не било сигурно за отварањето на еконосмки факултет тука во ср?

НАЈДЕ 60 ПРОГРАМИ ОД КАБЕЛНЕТ ????
Не ме зајбавај јас дома имам 35 ти викаш 60 си нашол лелее ....

Епа треба да седнаш и да тераш...:):helou::helou:

BTW може ли некој да ми даде листа кој канале ги има на Кабелнет за да можам да ги најдам сите, да не местам еден канал по 10 пати...?:):):)

BTW може ли некој да ми даде листа кој канале ги има на Кабелнет за да можам да ги најдам сите, да не местам еден канал по 10 пати...?:):):)

А да не го мачаш народо, нели може ти да седнаш и да си запишуваш на коо бројка кој канал го имаш? :)

Па нели ќе отвараа, и информатички и економски ?

Така си играт мајтап со народо.

Универзитетот формира дисперзирани студии во Струмица, Прилеп, Св.Николе и Крива Паланка

На 03.07.2008 г. се одржа 15.Ректорска управа на која се донесе Oдлука за формирање на дисперзирани студии во состав на Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип.
Во Струмица, покрај Земјоделскиот факултет, одоваа студиска 2008/09 година ќе започнат со работа Економски факултет, со студиска програма Финансиски менаџмент, и Факултет за информатика.
Во Прилеп и Крива Паланка ќе започне со работа Факултет за рударство, геологија и политехника.
Во Свети Николе и Кавадарциќе започне со работаЗемјоделски факултет. Притоа во Св.Николе се отвора студиска програма - Преработка на земјоделски производи, а во Кавадарци студиска програма - Енологија.

Ректорска управа донесе одлука дека на овие факултети наставата ќе се организира само доколку има запишано над 35 студенти, во спротивно наставата ќе се изведува во местото каде се наоѓаат матичните факултети.

Шо сакаш бе ти не си саам изгледа.или не си напатил как шо ми стоо треба да напаташ..У скопје имаах интернет од телекабел ми вика 4 мбит а добивам 384 најного шо дигна.. и саа зашо да не им верувам на кабелнет ка барем они не лажат викат толко и толко...а и од телекомо сум изгорен така да немам намера да се исклучам од Кабел нет....
Аман бе човек.. неќам ништо повеке туку сакам да го користам пакето за тај шо сам платил имам платено цела година 710 а користам 400 денара интернет и плус тва ни таа гарантирана брзина шо е на најслабио пакет од 400 не га постига и шо сам сакал после а? :ija: бтв ти у кабелнет да не работаш :pos:

Лол нели можаш да распознаваш 2 различни канала .ццц
Иначе јас околу 49-50 имам наместено...

Јас два саата и кусур ги редих, ама си ги подредих по ќееф...
Прво македонските, и после тематски...
странски телевизии, научни програми, филмове, спорт, музика, вести...

Јас два саата и кусур ги редих, ама си ги подредих по ќееф...
Прво македонските, и после тематски...
странски телевизии, научни програми, филмове, спорт, музика, вести...

тава е тава ама јас , така ги наредих кој как ми дојде можда и имам некој дупли ама ништо страшно треба и јас да изгубам малко време на телевизорот :)
Саках само да видам шо програми ке има ...

Лол нели можаш да распознаваш 2 различни канала .ццц
Иначе јас околу 49-50 имам наместено...

Абе можам да распознаам, ама работа е шо не знам кој се новите канале, од дека да ги знам јас 60 канале?

Абе можам да распознаам, ама работа е шо не знам кој се новите канале, од дека да ги знам јас 60 канале?
60 канале не е ништо за разлика од тие шо ги имам.... така да не е тешко
Мош напамет само јас би набројал околу 300 канале

По се изгледа нема да га има HBO:nesum:
Нема дека да се гледат:nesum: филмови, жими к-15 и HBO Ми беа желбите...
ај мош ќе га "аднат" у блиска иднина:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom