Струмица

Кабелнет со тии канали шо ги стават саа се бледа копија на Телекабел. Ни еден канал не е кодиран (добар), сите се без кодови на сателитите и за тва них ги стават, нејќат да плаќат за кодираните канали, сакат пак профит.

Поминаа 5 дена од 1 август а има ставено само 5-6 канали, кој без глас, кој мрежа, без Дискавери, алооо, со кој акл?

п.с. Шо биде со тај интернето нели 4 мегабита ќе беше, од кога најавуваа, па и операторката тама ме лажеше пред 2-3 недели. Кој има инфо нека пише.

А и околу Телекабел кој има инфо, цени за тв и интернет, приклучоко как оде нек пише, оти планираме да се префрламе на них.:smir:

Sega ima popust, modemo ti e 1000 denara(potocno 999), a digitalen resiver 2000 den.

Ja ti od internet paketto
finale500-ka.jpg

http://62.162.58.41/index.php?option=com_content&task=view&id=98 <<-- ja ti i link tuka gi pisuva koj kanale gi ima u Strumica preku TK.

za poveke odi www.telekabel.com.mk ti pisuva sicko ;)

a i jas planiram da se prefrlam na taj od 1500 na neogranicen, oti ne mi stigna taj od 6gb :)

Ного ми недостасува градчето моо :nesum:
Да си са пожалам...де.

Арно ти кажа Струмикс, не се жали, иди да ти олекне на дуушта. А ако нее некоо тајна колко далеко си од гратчето твоо? :)

Какви 20 нови канале од Кабелнет нема ништо кај нас тука у цел реон, само 3 нови има FoxLife, National Geography и една Германска со од 24 саата 23 е укочана ништо нема на неа, а плус тава и Discovery саа нема изгуби се......ТелеКабел си е ТелеКабел најдобри се, со рисивер имаш 160 канали, а интернето е закон, download-ире со 400-500 kb/s...:toe::toe:

Telekabel leta... Mora da se prefrlam na Telekabel, k.net ne se trpe vo Strumica... dzabe gi pokacija brzinite koga poveketo od vremeto pagja na pola od taa i pak e kako starata brzina... barem sea ke stam telekabel i salam televizija, salam internet... baska sea imat i besplaten FM priklucok...

Telekabel leta... Mora da se prefrlam na Telekabel, k.net ne se trpe vo Strumica... dzabe gi pokacija brzinite koga poveketo od vremeto pagja na pola od taa i pak e kako starata brzina... barem sea ke stam telekabel i salam televizija, salam internet... baska sea imat i besplaten FM priklucok...
ајде издржајте уште малце:)
мора да сфатате оти има притисок и врз кабелнет, да има дадеме малце време, шта се тиче мене ќе почекам да се стабилизират и двата па после ќе видам (мада не верувам да се префрљам)!
btw. сега проверурувах, има 3-4 нови канали, ќе биде не се секирајте:)
само се надевам нема да га забрават HBO :star:

ајде издржајте уште малце:)
мора да сфатате оти има притисок и врз кабелнет, да има дадеме малце време, шта се тиче мене ќе почекам да се стабилизират и двата па после ќе видам (мада не верувам да се префрљам)!
btw. сега проверурувах, има 3-4 нови канали, ќе биде не се секирајте:)
само се надевам нема да га забрават HBO :star:
Во право си за едно...треба да се стрпиме и да почекаме што ќе понудат...иако ги чекам со години..
Проблемот не е во тоа туку што чекаа да дојде конкуренција за да го подобрат квалитетот на програмата..дотогаш ме малтретираа со бугарско-татарски певаљки и турбо-фолк кој не се слуша ни во Србија.., плус сите канали па и овие новите кои ги активираат се некодирани(значи никакви)..а за без пари музика не бива..треба нешто повеќе...

Абе ајде бе...Сега се заебаваат од 1 Август ако кажат 20 нови треба да има 20 нови,а не сега да се заебаваат !:tapp:Сега ке му кажам на Татко ми да да смени се ...:tapp:
П.С Га имаме ли Раи Уно нии?

Абе...кабелнет пуштии ли ги тии 20 програма или ништо оште?
Мрзе ме да бркам саа по телевизоро, а на инфо канало ништо не им пише...

п.с. Кироооо!!!!!
Оште ли ќе сонувам 4096кбпс? Дек са? Застанале на Сарамзалино дијни да си купат? Аман веќе!
И не ми кажуви па оптиката...

Имаш..неколку "интересни"...National Geographic, Explorer, History, Fox life, Fox crime, Travel..другите се боранија

п.с. Кироооо!!!!!
Оште ли ќе сонувам 4096кбпс? Дек са? Застанале на Сарамзалино дијни да си купат? Аман веќе!
И не ми кажуви па оптиката...

Има стаано 2-3 колко шо видех јас, Viasat explorer,history и уше некој. А интернето ќе го сонуваме уште длго време как шо ми стоо...

Абе ајде бе...Сега се заебаваат од 1 Август ако кажат 20 нови треба да има 20 нови,а не сега да се заебаваат !:tapp:Сега ке му кажам на Татко ми да да смени се ...:tapp:
П.С Га имаме ли Раи Уно нии?
Имаме га..

Значи...од 20 енос 5-6 а?
Не се толку има 11-12 нови..ама шо ќе ти се Pro 7, RTL, DSF, Sitel 3, AlSat, K-15, Caccia pesca, Mezzo, Travel & living и уште некоја банаџиска...Ај да кажеме оти Sport го бива..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom