Струмица

Тенко им оде на кабелнет. Тии новите канале се кој од кој побетер, интернето оште заебава на некои места и нормално почнаа да се откажуват од них, се префрлуват на Телекабел, Он нет и слично. Тии четиирте мегабита мош ќе стигнат до Нова Година как и даа...

Татко ми се знае со директорот на Теле Кабел и најкасно за 3 неделии ке се префрлам на нив...На мојата улица не им било нешто уште истелирано или такво нешто...Не можам веке да ги трпам,си играат мајтап со нас-тава ако е програми:tapp::tapp::tapp::tapp:

Татко ми се знае со директорот на Теле Кабел и најкасно за 3 неделии ке се префрлам на нив...На мојата улица не им било нешто уште истелирано или такво нешто...Не можам веке да ги трпам,си играат мајтап со нас-тава ако е програми:tapp::tapp::tapp::tapp:
И шо е финтата саа сакаше да се пофалеш оти татко ти се знаа со директоро на Теле Кабел :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Саа ги средувах јас дома програмите и имам 56 програми. Има некој со „снег“ ама верувам оти ќе га управат. И да турат уште 2-3 програми.

Јас си имам сателитска со шеринг и над 4.000 канала фаќам така да не се замарам шо ставуват и теле кабел и кабел нет :helou:

Јас си имам сателитска со шеринг и над 4.000 канала фаќам така да не се замарам шо ставуват и теле кабел и кабел нет :helou:

Не мора да чекаш до 1 саато за да глееш каубојски филмове :pos2: А чек саа как оде сателитската, си зимаш антена, декодираш канале ово оно, терсене лее ного или пиис оф кејк?

Не мора да чекаш до 1 саато за да глееш каубојски филмове :pos2: А чек саа как оде сателитската, си зимаш антена, декодираш канале ово оно, терсене лее ного или пиис оф кејк?
Ак сакаш да гледаш кодирани канали си даунлоадираш пакети кодови од интернет, ама има некои канали кодовите се менат на 30 мин, тии шо се најнапредните и нема шанси да надваксаш. Освен ак си купеш Дримбокс, е со таа машина ќе гледаш шо ти душа сака, она автоматски даунлоадира кракови, кодови, шо ти знам и си гледаш без прекин.

Ова е кејф...
Што сакаш гледаш те боли Ку*чето .. :):salut:

Ак сакаш да гледаш кодирани канали си даунлоадираш пакети кодови од интернет, ама има некои канали кодовите се менат на 30 мин, тии шо се најнапредните и нема шанси да надваксаш. Освен ак си купеш Дримбокс, е со таа машина ќе гледаш шо ти душа сака, она автоматски даунлоадира кракови, кодови, шо ти знам и си гледаш без прекин.
Е да мојот ресивер е дримбокс и ми е поврзан со компјутерот и автоматски клучевите одат... преку друга ип-адреса (2имам)
А иначе как шо викаш некои ги кодират на 30мин... тии шо се Пинк, Ску Спорт... тии на 15 секунди се менат кодовите така да не ти се исплаќе рачно да ги ставаш

На кабелнет да и е*ам се! Да и се измочам у интернето имам платено интернет за цела година од 710 денара ми ставиле сега интернет од 400 денара :nerv: download 216kb/s upload 41kb/s има ли некој толку слаб upload на форумо баш ме интересира.. финтата е шо ми е платен до 1ви јануари 2009 интернето и сега ќе си играт мајтап цц имам кабелнет на 4 телевизора саа и 4те ќе ги префрлам на телекабел! Ако ме изнервират уште малко тии колите шо ги паркират доле пред зградата има да ги нема!На шо личе тва... ем унапред и плаќам ем најслаб интернет имам ај у ку*ац!

Ај јас малко ќе сменам темата...

Знаа ли некој вечер дали ќе се плаќа карта за настапо на Влатко Лозано у Платинум?

На кабелнет да и е*ам се! Да и се измочам у интернето имам платено интернет за цела година од 710 денара ми ставиле сега интернет од 400 денара :nerv: download 216kb/s upload 41kb/s има ли некој толку слаб upload на форумо баш ме интересира.. финтата е шо ми е платен до 1ви јануари 2009 интернето и сега ќе си играт мајтап цц имам кабелнет на 4 телевизора саа и 4те ќе ги префрлам на телекабел! Ако ме изнервират уште малко тии колите шо ги паркират доле пред зградата има да ги нема!На шо личе тва... ем унапред и плаќам ем најслаб интернет имам ај у ку*ац!
Ништо нема да направиш ако вака само се нервираш ...
Ке одаш таму пред них ке кажеш ке почнаш да се кареш у пм веке е дојдено ке ги направиш партал мора да ти стават ке кажеш ем унапред ви плаќам ем па сега мајтап ке си играте со мене испцуј ги ако е додјено до толку и ке ти го направат ке видиш, оди тама кај них во канцеларијата ..

Ај јас малко ќе сменам темата...

Знаа ли некој вечер дали ќе се плаќа карта за настапо на Влатко Лозано у Платинум?

Мислам не. На Дуле и Коки, Браво бенд, не се плаќаше карта

Беше и Влатко пред некоо време, саа ќе е по втор пат. Не се плаќаше тогај ама викам саа да нема измени нешто.
Ама по сè изгледа нема. :)

Не сум го слушнал именако как пее :) Напиши тука импресии ако одеш или ако си била веќе. Убав помин ако одеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom